Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [223. rész]


2017-07-30

Ma egy egészen friss dallal készültünk. Kétségkívül ez 2017 nyarának dark-rock himnusza!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 223. rész

THE BLACK CAPES - 'Sarah The Witch'

A Potergeist és az Inactive Messiah egyes tagjai alkotta, görög dark-rock banda, a The Black Capes a Dark Tunes Music Group kiadóval kötötte meg első lemezszerződését, 2017 tavaszán. Az együttes debütáló nagylemeze, az 'All These Monsters' június 9-én jelent meg.

A zenekart Alex S Wamp, a sludge metalban utazó Potergeist frontembere alapította, miután felfigyelt arra, hogy a gothic / dark rock műfaj rajongói hiányolják az új bandákat a színtérről. Wamp (aki karrierje során olyan legendák előzenekaraként lépett színpadra, mint a Lynyrd Skynyrd, a Monster Magnet, a Pro-Pain, a Kylesa, a Paradise Lost és a Black Label Society) tehát újabb nagy kihívás elé állította magát, és megalapította régi stílusú, de modern hangzású goth-rock bandáját, a The Black Capes-t.

Elsőként az Inactive Messiah pengetőse, Thanos Jan csatlakozott hozzá, aki szintén az európai metal-színtér egyik nagy tapasztalattal rendelkező tehetsége. A harmadik tag Irene Ketikidi, a londoni ICMP konzervatórium diplomás gitárvirtuóza, aki zenei pályafutása alatt fellépett Nagy-Britannia legnagyobb koncertermeiben és fesztiváljain, valamint több színházi darabban is vendégeskedett. A The Black Capes ritmusszekciójának pozícióit végül két fiatal tehetség, Christ Rusty basszusgitáros és Christos Grekas töltötte be.

A banda debütáló albumának produceri munkáit, keverését és maszterizálását a neves Pete Rutcho (Parkway Drive, Falling In Reverse, The Ghost Inside, Revocation, stb.) végezte; míg a borítót a SepticFlesh frontembere, Seth Siro Anton (Paradise Lost, Moonspell, Soilwork, Arch Enemy, stb.) tervezte.

Az 'All These Monsters' albumra itt lehet leadni rendelést; a zenekar tevékenységeit pedig a Facebook-on lehet követni.

 

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [223. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás