Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Pénteken kiadja második albumát Nightwolf új bandája, a RUNESPELL - végighallgatható a teljes lemez


2019-09-04

A multi-instrumentalista ausztrál black metal zenészek, Nightwolf (Blood Stronghold, Eternum, Necrostrigis, stb.) új bandája 'Voice of Opprobrium' címmel jelenteti meg az új albumot.

Az Iron Bonehead Productions gondozza a második Runespell lemezt, ami CD-n és LP-n is elérhető lesz, szeptember 6.-től. Az ausztrál black metal-színtér egyik legnagyobb neve, Nightwolf által alapított és vezetett formáció magán viseli a frontember eredeti projektjeinek (Eternum, Blood Stronghold) sajátos védjegyeit, habár ebben az esetben egy jóval misztikusabb, kísértetiesebb hangzású zenéről van szó. A Runespell a háborúk, a vérontás, a bosszú, az emlékek és a sors kalandos történeteit meséli el, folytatván azt az utat, amit a 2017-ben megjelent 'Unhallowed Blood Oath' albummal megkezdett.

A második Runespell album mind dalszerzési, mind kivitelezési szempontból kiválóan tükrözi Nightwolf black metal és ősi mítológia iránti szenvedélyét, lelkesedését. A 'Voice of Opprobrium' zenei tekintetben mélyen gyökeredzik a klasszikus, '90-es évek eleji black metal műfajban - akár a skandináv, akár a francia, de különösképpen a jellegzetes lengyel stílusú hangzás felfedezhető a Runespell dalain. A hat számból és 38 percből álló nagylemez ezen felül egy végtelenül zord és gonosz, viharos hangzású alkotás. "Végy részt a Runespell mágikus áldozásán, vagy viseld a megérdemelt büntetést - ez a két út lehetséges".

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formában. Ehhez kedvcsinálóképpen alább meghallgatható a teljes lemez:


Pénteken kiadja második albumát Nightwolf új bandája, a RUNESPELL - végighallgatható a teljes lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás