Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ASTROPHOBOS - 'Begotten In Black' címen új dalt osztott meg a svéd black metal banda


2018-12-27

A stockholmi Astrophobos zenekar januárban adja ki új albumát, saját kiadója, a Triumvirate Records jóvoltából.

Az Astrophobos ezúttal is a Triumvirate Stúdióban írta és rögzítette új felvételeit, melynek keverését és maszterziálását Marco Mastrobueno (Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance) at Kick Recording Stúdió falai között.

Az új albumra kilenc dal került fel - vendégként szerepel az egyes tételekben Giuseppe Orlando (The Foreshadowing, Ex-Novembre) - mint session-dobos -, és Elisabetta Marchetti (Inno, Ex-Riti Occulti) - mint énekes az 'Imperator Noctis' dalban.

Az új lemez borítóját egy neves amerikai művész, Scott Buoncristiano (Mastodon, Swans, Melvins) készítette.

A tracklista:
01. Fire of Catharsis
02. Begotten in Black
03. Descending Shadows
04. Abattoir for Flesh and Faith
05. The Summoning Call
06. The Wolves Between the Stars
07. Until the Red of Dawn
08. The Nourishing Hate
09. Imperator Noctis

Az Astrophobos a 2014-es debüt-album, a 'Remnants of Forgotten Horrors' folytatásaként adja ki a 'Malice of Antiquity' albumot, 2019. január 18-án. Lentebb első ízelítőként meghallgatható a 'Fire Of Catharsis' és a 'Begotten In Black' című szám:

A Mikael Broman énekes-basszusgitáros (ex-Furia, ex-Unchaste), Jonas Ehlin szólógitáros és Martin Andersson ritmusgitáros (ex-Unchaste) alkotta Astrophobos bemutatkozó nagylemeze, a 'Remnants of Forgotten Horrors' 2014 januárjában jelent meg limitált digipak CD-n és digitális formában. A vendég-dobos ezen a lemezen a Marduk-ból ismert Fredrik Widigs volt.


ASTROPHOBOS - 'Begotten In Black' címen új dalt osztott meg a svéd black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás