Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GRABAK - új albummal készült a német black metal csapat; itt a friss videoklip!


2017-11-02

A Grabak lemezszerződést kötött a német Massacre Records kiadóval. Új nagylemezük 'Bloodline Divine' címmel lát napvilágot, november közepén.

A Grabak eddig sem számított kispályás zenekarnak, de most újabb szintet lépett a banda. 1995-ös fennállásuk során egy demó-lemezt és öt hivatalos stúdióalbumot adtak ki; valamint felléptek sázmos neves metal-fesztiválon is (Party.San, Barther Metal Open Air, In Flammen Open Air, stb.). A lipcsei banda - amit az énekes, J.K. vezet - az évek során továbbá olyan legendákkal turnézott, mint a Dark Funeral, a Dissection, a Marduk, a Belphegor és a Watain.

A Grabak néhány hónappal ezelőtt stúdióba vonult, hogy felvegye soron következő albumát (a lipcsei Echolux Stúdió falai között); mégpedig Andy Schmidt producer közreműködésében. Az új dalok meglehetősen atmoszférikusra és komplexre sikeredtek, de alapvető stílus és hangzás tekintetében az előző két album ('Agash Daeva', 'SIN') folytatására kell számítani. A stúdióban készült felvételek megtekinthetők a banda Facebook-oldalán.

A vadonatúj, 'Phoenix' című szám szöveges videója lentebb elérhető.

A november 17-én megjelenő 'Bloodline Divine' borítóját Dan Verkys készítette. Íme a mű és a tracklista:

 

01. Post Lucis Natum (intro)
02. Via Dolorosa
03. Sinnocence
04. Corpsebride
05. Oblivion
06. Seelensammler
07. Bloodline Divine
08. S.T.U.K.A.
09. Phoenix
10. Apostate


GRABAK - új albummal készült a német black metal csapat; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás