Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GAEREA - új videoklip a portugál black metal bandától: 'Endless Lapse'


2017-08-06

Az Everlasting Spew Records a tavalyi évben adta ki a Gaerea együttes "vad, zord és dühödt" debütáló EP-jét, amiről most egy friss videoklip látott napvilágot.

Tegyük tisztába a dolgokat. Meg kell küzdenünk azzal a ténnyel, hogy korunk elveszett a totális idiotizmus sötét medrében. Mi azért jöttünk, hogy helyrehozzuk mindazt, amit a rendszerek önmaguktól képtelenek megoldani. Hamu-árnyékot hozunk a napfényre, és szétverjük az agyadat blokkoló masszív koponyát. Mi vagyunk a Gaerea”.

A titokzatos banda debütáló EP-je - amit John Bart Van Der Wal (Aborted) producelt és kevert, a hollandiai Hewwtower Stúdióban - 2016. november 11-én jelent meg CD-n és digitálisan (2017 nyarán pedig LP-n), rajta az alábbi dalokkal:

01. Santificato
02. Final Call
03. Pray To Your False God
04. Through Time
05. Void Of Numbness
06. Endless Lapse (LP bónusz track)

Íme az (itt megrendelhető) EP hivatalos ízelítője, valamint az újonnan megjelent 'Endless Lapse' című szám hivatalos videoklipje (ez a dal csak a frissen kiadott LP-re került fel), plusz a korábban bemutatott 'Void Of Numbness' és 'Through Time' című számok audiója / videoklipje:

A Gaerea Facebook-oldala itt érhető el.


GAEREA - új videoklip a portugál black metal bandától: 'Endless Lapse'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás