Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Eddig kiadatlan dalokkal teli albumot adott ki az EMINENCE


2019-06-26

A brazil metalbanda egyúttal szerződést kötött az Extreme Management Group céggel.

Az 1995-ben alakult Eminence hatalmas rajongótáborra tett szert az underground európai / amerikai színtéren. USA-beli debütálásuk 2012-ben volt esedékes (New York, CMJ Music Marathon) - ekkor egyenesen a Prong előzenekaraként léphettek fel. A banda ezen kívül a világ minden táján fellépett - színpadra álltak például a Rock in Rio, a lengyel Woodstock, a kolumbiai Rock Al Parque, a texasi SXSW, a kínai Red Bull Music, valamint különféle japán, új-zélandi, német, cseh, lengyel, román, svájci, osztrák, francia és brit fesztiválokon.

Az Eminence most egy új EP-t adott ki, 'Minds Apart' címen, rajta négy, eddig ki nem adott dallal. A mini-lemez producere a banda gitárosa, Alan Wallace volt; a keverést pedig Tue Madsen (Meshuggah, Heaven Shall Burn, Moonspell) végezte.

Az alább látható borítót Viktor Koen készítette - ennek üzenete a következő: "annak ellenére, hogy egy kapcsolatokkal teli világban élünk, mégis mérföldnyi távolság van közöttünk. Az emberek elfelejtik táplálni a lelküket; ez pedig örökös kiábrándultságot eredményez".

A 'Minds Apart' - ami a banda első felvétele a 2013-as 'The Stalker' album óta - digitális kislemez formájában jelent meg.

A banda kiadványairól bővebb infók a Bandcamp-en olvashatók.


Eddig kiadatlan dalokkal teli albumot adott ki az EMINENCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás