Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SXUPERION - 'Endless Spiritual Embodiment' címmel született meg az új album; itt a friss premier!


2019-03-13

A Sierra hegyes tájairól származó, blackened death metal projekt, a Sxuperion 'Endless Spiritual Embodiment' címmel adja ki következő nagylemezét, a Bloody Mountain Records jóvoltából.

A "klausztrofóbikus extrém metal" zenében utazó Sxuperion a Valdur, a Weverin és az Endless Blizzard zenekarokból ismert dobos, Matthew S projektje, aminek "kozmikus koporsója" most megkapja a végső szöget; méghozzá egy 'Endless Spiritual Embodiment' című lemez formájában. Az új stúdióalbum zeneileg azt az utat követi, amit a 2016-ban megjelent 'Cosmic Void' album elindított; koncepcióját tekintve azonban itt egy olyan világot ismerhetünk meg, amit űrutazók által irányított emberek kormányoznak. "Amikor a harci szekér megtelik, itt az idő elindulni... át a kozmikus folyósokon".

Az 'Endless Spiritual Embodiment' album keverését a Bloody Mountain Bunker és a Canyon Lodge stúdiókban végezte el maga Matthew S; a maszterizálás pedig Sean Psykho Kombat és a Ritual Room Stúdió nevéhez fűződik. Az 'Endless Spiritual Embodiment' megjelenik CD-n és digitális formában, 2019. május 3-án.

A tracklista:
01. Sacred Chamber Of Enlightenment
02. Phallic Point Of Periapsis
03. Negative Interior Intersection
04. Supposition Course
05. Infinite Ethereal Vault
06. Endless Embodiment

Íme a 'Sacred Chamber Of Enlightenment' című szám premiere:

Alább megtekinthető a banda előző EP-je, a 'Myriad' címadó dalának hivatalos videoklipje, amit maga a banda-vezér, Matthew S készített:


SXUPERION - 'Endless Spiritual Embodiment' címmel született meg az új album; itt a friss premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás