Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SPACE VACATION - negyedik albumával jelentkezik a kaliforniai metalbanda; itt az új dal, a 'The Black Divide'!


2017-09-16

A San Francisco-i heavy / speed / power metal banda a Pure Steel Records révén adja ki új, 'Lost in the Black Divide' című nagylemezét, szeptember 22-én.

Az amerikai együttes ezúttal is egy dallamos US-metallal és klasszikus NWOBHM zenével teli anyagot hozott össze. A négy San Francisco-i metalistát továbbra sem köti a gördeszkázás vagy a motorozás köti le: ők szimplán a Heavy Metal-ért élnek! Az ex-Vicious Rumors gitáros, Kiyoshi Morgan és Scott Shapiro vezette kvartett negyedik, 'Lost in the Black Divide' című stúdiólemezén pontosan az szerepel, amire a rajongók számíthatnak; sőt, még annál is több: gyors és dallamos "true metal" zene, amit tökélyre fejlesztett dalszerzői készségek szültek. Némi Enforcer, némi Skull Fist, egy kis Ozzy, egy kis Thin Lizzy, plusz egy nagy dózisú Iron Maiden és Diamond Head hatás érezteti magát a Space Vacation dalaiban. Röviden: így kell szólnia az igazi Heavy Metal-nak!

A tracklista:
01. Devil to Pay
02. Save Your Breath
03. Stay Away
04. See You Again
05. Roll The Dice
06. Live By The Sword
07. Enemy
08. The Black Divide
09. Reason or Rhyme
10. Through The Door

Az első két dal-premier, a 'Devil To Pay' és a 'The Black Divide' itt érhető el:

A Shapiro-testvérek - azaz Scott (ex-Midnight Chaser), Mark (Dyslexic Fudgicle, ex-Judecca, ex-Calcutta, ex-Elderly Attack Squad, ex-GOD:awful, ex-On Our Way, ex-The Cyanide Solution) és Jay - által alapított Space Vacation előző nagylemeze, a 'Cosmic Vanguard' 2014 decemberében jelent meg, szintén a Pure Steel Records gondozásában - erről bővebben itt írtunk.


SPACE VACATION - negyedik albumával jelentkezik a kaliforniai metalbanda; itt az új dal, a 'The Black Divide'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás