Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SEETHER - 'Betray And Degrade'


2017-08-11

A Seether új klipet osztott meg az új, 'Poison the Parish' című albumról. A dél-afrikai rockbandának ez az első lemeze, ami Shaun Morgan frontember saját kiadója, a Canine Riot Records jóvoltából jelent meg.

Az új Seether album május 12-én, pénteken jelent meg. A 'Poison the Parish' formájában "a banda illusztris karrierjének eddigi legkeményebb, egyben legérzelmesebb albumára számíthatunk". Ízelítőképpen lentebb elérhető továbbá a vadonatúj single, a 'Let You Down' hivatalos videoklipje (valamint a 'Stoke The Fire', a 'Nothing Left' és a 'Count Me Out' című dal audiója).

A Nashville-beli Blackbird Stúdióban rögzített 'Poison the Parish' egyébként az első Seether album, amit teljes egészében maga a banda frontembere producelt. Shaun Morgan énekes-dalszerző ezúttal is egy groove-okkal, nyers gitár-témákkal és dallmokkal teli lemezt komponált, a szokásos Seether-stílusban, de mégis új szintre emelve a banda egyedi hangzását.

Több mint 15 évnyi sikeres karriert követően tehát továbbra sincs megállás a Seether háza táján. Sőtmitöbb, a johannesburgi rocker trió minden eddiginél aktívabb és kreatívabb munkát folytat; és persze továbbra is hű marad gyökereihez, és globális rajongótáborához. A 'Poison the Parish' kétségkívül egy topon lévő Seether-t prezentál a közönségnek - teszi mindezt az autentikus hard rock műfaj kvintesszenciájának tökélyre fejlesztésével.

A 'Poison the Parish' megrendelhető különféle sztenderd, valamint exkluzív, limitált formátumban.

A lemez tracklistája így néz ki:

01. Stoke The Fire
02. Betray And Degrade
03. Something Else
04. I'll Survive
05. Let You Down
06. Against The Wall
07. Let Me Heal
08. Saviours
09. Nothing Left
10. Count Me Out
11. Emotionless
12. Sell My Soul

A Seether legutóbbi észak-amerikai lemezbemutató turnéja április 29-én indult. A körúton melyen többnyire a Kaleido és a Letters From The Fire kísérte a főbandát. A csapat ősszel Európába is ellátogat az új lemez anyagával (egy nyári fesztivál-turné után). Az európai körút szeptember 15-én indul Oslo-ban, és október elsején ér Budapestre, a Dürer Kertbe. A jövőbeni koncertek dátumai és állomásai itt érhetők el.


Klip-premier: SEETHER - 'Betray And Degrade'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás