Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Rise Radiant' címmel adja ki ötödik albumát a CALIGULA'S HORSE - itt az új dal, a 'The Tempest'!


2020-03-17

Az ausztrál progresszív metal banda május 22-én dobja piacra ötödik stúdiólemezét, a 'Rise Radiant'-et.

A Brisbane-ből származó prog-banda ötödik nagylemezének producere maga a gitáros, Sam Vallen volt. A hanganyag keverését a legendás Jens Bogren (Opeth, Devin Townsend Project, Leprous) végezte el. Az előzetes sajtó-közlemény szerint "a 2017-es 'In Contact' folytatása a Caligula's Horse eddigi legművészibb, legkiforrottabb anyaga".

Vallen a következőket nyilatkozta: "A 'Rise Radiant' című albumot nagyjából egy teljes évtized alatt sikerült megalkotnunk. Ami azt jelenti, hogy benne van minden, amiről a Caligula’s Horse szól: a színek, a vadság, az önelemzés és minden szélsőség, amit mindeddig nem sikerült ilyen pontosan és tömören összefoglalnunk. Mint egységes banda, sosem voltunk még ennyire inspiráltak, mint jelen esetben. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk a 'Rise Radiant' albumra, és alig várjuk már, hogy Ti is hallhassátok az új dalokat!".
 
Koncepció tekintetében a 'Rise Radiant' "az emberi tapasztalatok virtuóz zenei feltérképezése; az önmagunkba vetett hit regenerációja; egy végső kiáltás a túlélésért".

A nyolc-számos 'Rise Radiant' megjelenik limitált digipak CD-n, dupla gatefold LP-n és digitális formában. A speciális változatokon bónuszként kapott helyet egy Split Enz- ('Message To My Girl') és egy Peter Gabriel-feldolgozás ('Don’t Give Up') - ez utóbbiban vendégként szerepel Lynsey Ward az Exploring Birdsong együttesből. Íme a borító és a normál változat dallistája:

01. The Tempest
02. Slow Violence
03. Salt
04. Resonate
05. Oceanrise
06. Valkyrie
07. Autumn
08. The Ascent

Az album előrendelési infói itt találhatók meg. Ehhez ízelítőképpen lentebb meghallgatható az első új dal, a 'The Tempest':

Bővebb infók és hírek a bandáról, valamint az új albumról és annak promóciójáról: caligulashorse.com


'Rise Radiant' címmel adja ki ötödik albumát a CALIGULA'S HORSE - itt az új dal, a 'The Tempest'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás