Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'In Contact' címmel adja ki negyedik albumát a CALIGULA'S HORSE - itt az új klip, a 'Songs For No One'!


2017-09-14

Az ausztrál progresszív metal banda az Inside Out Music kiadó jóvoltából dobja piacra negyedik stúdiólemezét, 2017. szeptember 15-én.

Az 'In Contact' a 2015-ös 'Bloom' album folytatása. Az új lemezen mutatkozik be a banda új dobosa, Josh Griffin, akit tavaly augusztusban mutattak be (erről és az előző albumról részletesen itt írtunk).

Az 'In Contact' immáron előrendelhető digitális formában, az iTunes és az Amazon révén. A digitális példányokat előrendelők ingyenesen azonnal letölthetik az első single-dalt, ami a 'Will's Song (Let The Colours Run)' címet viseli (lentebb elérhető). Emellett megjelenik az album CD-n és 2LP+CD pakkban is (ezekről a verziókról itt lehet bővebben informálódni).

A 'Will's Song' hivatalos videoklipjét maga a banda gitárosa, Adrian Goleby rendezte. A forgatás a Brisbane-beli Northgate-ben és Woolloongabbában, az 1888-ban épült Princess Színházban zajlott.

A tracklista:
01. Dream The Dead
02. Will's Song (Let The Colours Run)
03. The Hands Are The Hardest
04. Love Conquers All
05. Songs For No One
06. Capulet
07. Fill My Heart
08. Inertia And The Weapon Of The Wall
09. The Cannon's Mouth
10. Graves

Alább elérhető az album hivatalos előzetese, valamint az újonnan bemutatott 'Songs For No One' című klip is:

A Caligula's Horse történetében eddig a 2015-ös számít a legsikeresebb esztendőnek: a banda ekkor szerződést kötött a Wild Thing Presents céggel (menedzsment), a The Agency Group-pal (észak-amerikai koncertszervező) és az AMF Publishing vállalattal (promóter) is. Arról nem is beszélve, hogy a csapat olyan neves előadókkal léphetett egy színpadra Ausztrália-szerte, mint az Opeth, a Mastodon, a The Ocean és a Twelve Foot Ninja.


A Caligula's Horse 2015 októberben első alkalommal jutott el Európába: fellépett többek közt a banda a híres holland ProgPower Europe Fesztiválon is, a Leprous, a Myrath és a Pagan's Mind társaságában.

2017 nyarán egy újabb nagyszabású európai fesztivál-turnét bonyolított le a csapat; ősszel pedig első körben hazájukban mutatják be az 'In Contact' album dalait. Koncertjeik beosztása itt érhető el.


'In Contact' címmel adja ki negyedik albumát a CALIGULA'S HORSE - itt az új klip, a 'Songs For No One'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás