Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új albummal tért vissza a THROUGH THE EYES OF THE DEAD - itt az új klip, a 'Hate The Living'!


2017-10-15

A veterán deathcore zenekar több mint 5 éven keresztül szünetelt, de 2017-ben végre eljött a nagy visszatérés ideje....

A Through The Eyes Of The Dead nemrégiben világraszóló lemezszerződést kötött az Entertainment One Music (eOne) / Good Fight Music kiadókkal. Visszatérő nagylemezük, a 'Disomus' 2017. október 13-án végre megjelenhetett.

Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy az eOne / Good Fight partnereiként szabadíthatjuk a világra új kiadványunkat. Rengeteg időt és energiát fektettünk ebbe a lemezbe - nyilvánvalóan karrierünk eddigi legjobb dalaival szolgálhatunk nektek” - közölte korábban Jake Ososkie basszusgitáros.

Amikor 2003-ban megalapítottuk ezt a bandát, még gondolni sem mertük volna, hogy egyszer ilyen messzire eljutunk... Az elmúlt hónapokban sikerült megírnunk azt az albumot, ami pályafutásunk tökéletes következő fejezeteként képzeltünk; és nagyon boldogok vagyunk, hogy a Good Fight és az eOne jóvoltából adhatjuk ki ezeket a nagyszerű dalokat” - tette hozzá Justin Longshore gitáros.

A banda visszatérő, 'Disomus' című albuma a 2010-es 'Skepsis' folytatása; vagyis a másik album, amin Danny Rodriguez énekel és Michael Ranne (My Bitter End, ex-The Huntress, ex-We Are the Romans) dobol. Mellettük az eredeti basszer, Jake Ososkie és az alapító gitáros / zeneszerző, Justin Longshore, plusz egy új tag, Steven Funderburk (Wretched, Lillake) gitáros játszik. És hogy teljes legyen a kör, az új albumon vendégként feltűnik a banda két korábbi énekese, Anthony Gunnells és utódja, Nate Johnson is!

A 'Disomus' egy orvosi fogalom, ami egy abnormális torzszülöttet jellemez, melynek két teste és egy közös feje van. Az album koncepciója többek közt egy szektáról szól, melynek tagjai élve eltemetnek egy embert (ez a történet az 'Obitual' dalban kerekedik ki); de emellett megismerhetjük egy rosszindulatú tumort létrehozó, gonosz varázsló történetét ('Haruspex'), néhány Földre száműzött, túlvilág lélek ('Dismal') és a Styx-folyó görög mítológiai ('Vortices In The Stygian Maelstrom') meséjét, valamint Rodriguez életének tragikus és horrorisztikus eseményeit ('Till Solace, She’ll Haunt') is.

A 'Disomus' alább látható borítóját a TTEOTD régi művész partnere, Paul Romano tervezte:

A tracklista:
01. Hate The Living
02. Obitual
03. Haruspex
04. Of Mortals, We Once Were
05. The Binding Nightmare Hex
06. Vortices In The Stygian Maelstrom
07. Ignis
08. Teras
09. Till Solace, She'll Haunt
10. Dismal

Az album megrendelhető különféle digitális és fizikai formában. Ehhez ízelítőképpen lentebb meghallgatható az első három single, a 'Hate The Living', az 'Obitual' és a 'Teras' (az előbbihez hivatalos videoklip is készült, Michael Compitello rendezésében - ezt a lemez megjelenését követően mutatták be).

"ALL HAIL THE DISOMUS!"

Friss hírekért és koncert-beosztásokért érdemes ellátogatni a TTEOTD Facebook-oldalára.

A Through The Eyes Of The Dead legutóbbi nagylemeze 2010 februárjában jelent meg, 'Skepsis' címmel, a Prosthetic Records jóvoltából.


7 év után új albummal tért vissza a THROUGH THE EYES OF THE DEAD - itt az új klip, a 'Hate The Living'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás