Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

LOUDNESS - itt az első klip a 'Rise to Glory' albumról: 'Soul On Fire'!


2018-01-26

A veterán japán metalbanda 2018. január 26-án jelenteti meg új stúdiólemezét, ami a 2014-es 'The Sun Will Rise Again' folytatása lesz.

A 'Rise to Glory' albumot Japánban a Ward Records, Amerikában és Európában pedig az earMUSIC fogja gondozni. Az új lemez négy évvel a 'The Sun Will Rise Again' megjelenése után kerül a boltokba.

A 'Rise to Glory' "tele van agresszióval, dallamokkal és pozitív kisugárzással". Minoru Niihara énekes elmondása alapján ezek a dalok "lélekben felemelik és frissé teszik a hallgatót".

Többek közt olyan dalcímek szerepelnek az új lemezen, mint a "hurrikánként söprő 'Massive Tornado', vagy a fiatalos szenvedéllyel teli 'Soul On Fire' és az élet-igenlő feelingű 'I'm Still Alive'. Ezek mellett ott van a címadó dal is, ami alapvetően a metalzenét dicsőíti, és kitartást biztosít eme nehéz időkben. A 'Rain' ezzel ellentétben melankólikus hangulatot áraszt; míg az 'Until I See the Light' a banda dallamos oldalát hangsúlyozza ki, a 'Let's All Rock' pedig elsősorban a koncert-közönséget igyekszik fellvillanyozni.

Természetesen nem szabad megfeledkezni Akira Takasaki gitárvirtuóz kivételes játékáról sem. A világszerte "metal-istenként ismert és tisztelt" zenész ezen az albumon is sziporkázik. Akira a következőket nyilatkozta: "Ezen a lemezen rengeteget gitározok; többet mint bármelyik lemezen ebben az évszázadban. Többnyire ennek köszönhetően is van tele lélekkel ez az album" - mindez egy új instrumentális szerzeményben mutatkozik meg leginkább, kiemelvén a Loudness progresszív oldalát.

A tracklista:
01. 8118
02. Soul On Fire
03. I'm Still Alive
04. Go For Broke
05. Until I See the Light
06. The Voice
07. Massive Tornado
08. Kama Sutra
09. Rise To Glory
10. Why And For Whom
11. No Limits
12. Rain
13. Let's All Rock (bónusz track)

Íme az 'I'm Still Alive' című szám premiere, és a frissen megjelent 'Soul On Fire' videoklip:

A Loudness illusztris karrierje során összesen több mint 25 nagylemezt adott ki - ezek közül azonban csak öt jelent meg az Egyesült Államokban. A hatodik lesz a soron következő 'Rise to Glory', melyen a három eredeti tag (Minoru Niihara énekes, Akira Takasaki gitáros és Masayoshi Yamashita basszer) mellett Masayuki Suzuki dobos zenél (ez utóbbi a 2008-ban elhunyt Munetaka Higuchi utódja).

Az új albummal nagyszabású világkörüli turnéra indul a banda (a hírek szerint ez lesz a Loudness legnagyobb szabású körútja a '80-as évek óta). Hamarosan közzéteszik a turné részleteit...

A Loudness 2015-ben ünnepelte kultikus 'Thunder in the East' albuma megjelenésének 30. évfordulóját (erről itt írtunk). Ezt követően a tokiói Loud Park fesztiválon egyesült újjá a banda egykori énekesével, Mike Vescerával.

Az idei évet egy amerikai turnéval kezdte volna a legendás csapat, de vízum-gondok miatt ez nem valósulhatott meg (erről itt számoltunk be); a közeljövőben azonban várhatóan sikerül visszatérniük az Államokba.


LOUDNESS - itt az első klip a 'Rise to Glory' albumról: 'Soul On Fire'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás