Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb videoklippel jelentkezett a SAVAGE MESSIAH: 'Eat Your Heart Out'


2017-12-12

A londoni heavy / shred metal banda néhány hónapja Amerikába utazott, hogy megkezdje negyedik sorlemeze munkálatait...

A banda új, 'Hands of Fate' című albumának demóit a Sacramento-beli J Street Recorders Stúdióban rögzítették; méghozzá Brian Wheat, a legendás Tesla együttes alapítójának producelésében. Ezt követően a világhírű Rockfield Stúdió felé vette az irányt a csapat - ott már Scott Atkins (Sylosis, Cradle Of Filth) közreműködésében zajlottak a hivatalos felvételek. A maszterizálás Dave Collins (Metallica, Soundgarden, Linkin Park) nevéhez fűződik; a borító pedig Travis Smith (Avenged Sevenfold, Opeth) munkája.

Az új Savage Messiah lemez a 2014-es 'The Fateful Dark' folytatása. Az előző album promóciójával egész  Európát bejárta a banda; mégpedig olyan neves zenekarok kíséretében, mint az Amon Amarth, a Soulfly, a Huntress és a Havok. Nagyszínpadon léptek fel többek közt a Bloodstock és a Damnation fesztiválokon.

Az új lemez esetében a Savage Messiah-tól megszokott dallamos NWOBHM / klasszikus thrash metal keverékre kell számítani.

Mira Slama basszer: "Rendkívül izgatottak vagyunk új lemezünk kapcsán, mivel hosszú ideje ezeken a dalokon dolgozunk. Brian-nel és Scott-tal pedig igazán remek élmény lesz együtt dolgozni. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az album újabb szintre fogja emelni a Savage Messiah karrierjét! Olyan zenét képzeljetek el, mintha a Metallica jammelne a Judas Priest-tel, egy Iron Maiden tribute-koncerten, amit a Testament szervezett!".

A 'Hands of Fate' című album 2017. október 27-én jelent meg, a zenekar új partnere, a Century Media Records jóvoltából. Első ízelítőként lentebb megtekinthető a címadó dal, valamint a 'Wing And A Prayer' hivatalos videoklipje. A két single ingyenesen le is tölthető az album digitális formátumú előrendelése esetén.

Az új lemezt elsőként egy brit turné alkalmával mutatta be a csapat; méghozzá a Cradle Of Filth társaságában. Januárban szintén Nagy-Britanniában turnézik a banda. A jövőbeni körutak dátumai és állomásai itt érhetők el.

Újabban megjelent az 'Eat Your Heart Out' című szám hivatalos klipje is - íme a premier:

Az előző Savage Messiah albumról - aminek borítóját Sallai Péter tervezte - itt írtunk.


Újabb videoklippel jelentkezett a SAVAGE MESSIAH: 'Eat Your Heart Out'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás