Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan kiadja új albumát a TWINGIANT - itt az új dal, a 'Shadow of South Mountain'!


2017-10-02

Az Arizona-beli stoner metal banda nemrég lemezszerződést kötött az olasz Argonauta Records kiadóval.

"Több mint izgatottak vagyunk annak okán, hogy leigazolt minket a neves Argonauta. Az elmúlt években folyamatosan figyeltük, amint ez a kiadó egyre gyarapszik, és meghallgattunk minden új kiadványt; így érzésünk szerint bandánk számára is ez a tökéletes otthon. Az Argonauta kétségkívül a világ vezető kiadója a stoner metal műfajban; így hatalmas megtiszteltetés, hogy mi is részesei lehetünk ennek a rostának" - közölte a Twingiant.

A Twingiant tagjai elárulták, hogy immáron elkészült új nagylemezük! A soron következő, 'Blood Feud' címet viselő stúdióalbum 2017. október 13-án jelenhet meg.

A banda néhány hóbapja egy vadonatúj, két számot tartalmazó demót tett közzé a Bandcamp-en, azzal a céllal, hogy bemutassák új hangzásukat és keményebb stílusukat.

Nikos Mixas gitáros elmondta: "Érzésem szerint megtaláltuk azt a ritmust, aminek révén zenei tekintetben némileg újabb, súlyosabb vizekre evezhetünk; távolabb a múltbéli munkáinktól. Ettől függetlenül persze továbbra is erősen érezhető a Twingiant-beütés".

A banda tehát idén tavasszal stúdióba vonult, hogy felvegye soron következő nagylemeze dalait. Az előző Twingiant album, a 'Devil Down' 2014-ben jelent meg, a Medusa Crush Recordings kiadó jóvoltából.

Az idei 'Blood Feud' album immáron előrendelhető; ízelítőképpen pedig lentebb meghallgatható az első három friss single, a 'Formally Known As...', a 'Ride The Gun' és a 'Shadow of South Mountain'!

A tracklista:
01. Throttled
02. Poison Control Party Line
03. Ride The Gun
04. Re-Fossilized
05. Shadow Of South Mountain
06. Formally Known As...
07. Last Man Standing
08. Kaishakunin

Alább elérhető az album hivatalos előzetese is:

Bővebb infók a zenekarról: twingiant.com


Hamarosan kiadja új albumát a TWINGIANT - itt az új dal, a 'Shadow of South Mountain'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás