Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SERENITY - új szöveges videó a 'Lionheart' albumról: 'The Final Crusade'


2018-02-16

Az osztrák szimfónikus metal banda történetében új éra indult 2017 októberében!

A Serenity vadonatúj nagylemeze, a 'Lionheart' 2017. október 27-én látott napvilágot, mint a 2016-os 'Codex Atlanticus' folytatása.

Íme a banda eredeti közleménye: "Itt vagyunk; újra támadunk! Miután a világ minden táján elterjesztettük Da Vinci Codex Atlanticus-át - ami egyben az eddigi legsikeresebb albumunk -, újabb fantasztikus történelmi mesterművel izgatjuk a füleiteket: ez a 'Lionheart'!! Egy erős, energikus, szimfónikus power metal himnusz-kollekció, tele lelkünk mélyéről jövő érzelmekkel. Vegye hát kezdetét ez az új éra - mutassátok meg nekünk a saját oroszlán-szíveteket!!!".

A 'Lionheart' keverését és maszterizálását Jan Vacik végezte, a Dreamsound Stúdió falai között;a lemezborítót pedig a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Accept, Destruction, Ensiferum, stb. / Hjules Design and Illustrations) készítette.

Az elsöprő érzelmekkel és drámai kompozíciókkal teli 'Lionheart' albumot négy világ-klasszis osztrák zenész, a 2017-es Amadeus Music Award győztesei rögzítették. Lendületes, heroikus és szívvel-lélekkel előadott szimfónikus power metal-himnuszaik ismét bebizonyítják, hogy a Serenity kétségkívül a műfaj egyik premier bandája!

Íme a 'Lionheart' dallistája:

01. Deus Lo Vult
02. United
03. Lionheart
04. Hero
05. Rising High
06. Heaven
07. King's Landing
08. Eternal Victory
09. Stand And Fight
10. The Fortress (Of Blood And Sand)
11. Empire
12. My Fantasy
13. The Final Crusade

A lemez megjelent digipak CD-n, dupla gatefold LP-n, digitálisan, valamint exkluzív, deluxe box-szettben (bónusz CD-vel és dedikált fotóval kiegészítve). A rendelési infók itt érhetők el.

Az első új single-dal maga a 'Lionheart' címadó tétele, aminek videoklipje a lenti lejátszón elérhető. A banda közleménye így szól: "A ’Lionheart’ - következő albumunk címadó száma - egy gyors és egyben mély tartalmú melodic metal-himnusz, amibe némi kelta hatás is szorult! Alapvetően háborúról, fájdalom és reményről szól ez a dal, ami nem mellesleg az egyik legnagyobb személyes kedvencünk! Harcoljunk együtt, oroszlánként!".

Később megjelent a 'United' dal hivatalos kisfilm, 2018 februárjában pedig bemutatták a 'The Final Crusade' szöveges videóját is:

A lemez összes dalába az alábbi lejátszón lehet belehallgatni:

Nem mellesleg a Serenity a főzenekara a 2018-as Symphonic Metal Nights turnénak, amin részt vesz a Visions Of Atlantis, a Sleeping Romance, a Secret Rule és az Evenmore is. A nyugat-európai körút február folyamán zajlik le. Íme a hivatalos plakát:


SERENITY - új szöveges videó a 'Lionheart' albumról: 'The Final Crusade'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás