Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent az EARTHLESS együttes új albuma - itt az új videoklip!


2018-03-15

A Nuclear Blast Entertainment világraszóló lemezszerződést kötött az Earthless nevezetű pszichedelikus rock-trióval.

Az Earthless - aminek felállását Isaiah Mitchell énekes-gitáros, Mike Eginton basszer és Mario Rubalcaba dobos alkotja - nemrégiben ért végére új albuma munkálatainak. A stúdió-felvételek Dave Catching (Eagles Of Death Metal) hangmérnök társaságában zajlottak, a Joshua Tree-beli (CA, USA) Rancho de la Luna területén.

"Az Earthless rendkívül izgatott, hogy egy olyan kiadó partnere lehet, ami megtartotta függetlenségét és eredeti vízióit 30 szilárd éven keresztül" - mondta nemrég a dobos, Mario. "Őrületes belegondolni, hogy én magam is milyen sok Nuclear Blast-kiadványt vásároltam tinédzserkorom óta... Egyszóval nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy újabb ötlet- és hang-csokrot szabadíthatunk az emberekre, és tehetjük mindezt a fantasztikus Nuclear Blast partnereként".

"A Rancho stúdió vibrálása remekül passzol az Earthless szellemiségéhez és alapvető kreativitásához" - folytatta Rubalcaba. "Az iszonyatos hőség és a csillagok bámulása tökéletes hangulatot biztosít egy lendületes, erős album munkálataihoz! Dave és én már hosszú évekkel ezelőtt tervbe vettünk egy ilyen projektet; szóval nagyon boldog vagyok, hogy végre meg is valósíthatjuk ezt".

Isaiah Mitchell gitáros hozzátette: "Dave-vel dolgozni nagyszerű érzés. Egy fantasztikus fickóról van szó, aki rettentően sokat segít nekünk. Maga a stúdió pedig olyan, mint egy cukorka-üzlet: ki akarsz próbálni mindent, mert annyi nagyszerű felszerelés áll rendelkezésedre...".

Az Earthless új, negyedik nagylemeze 2018. március 16-án jelenik meg, 'Black Heaven' címmel, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Gifted By The Wind
02. End To End
03. Electric Flame
04. Volt Rush
05. Black Heaven
06. Sudden End

Az első új dal, a 'Gifted By The Wind' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni.

Alább elérhető a Black Heaven' "vizualizációs" videója és a 'Volt Rush' kisfilmje is:

Az album hivatalos előzetesei itt tekinthetők meg:

Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig is érdemes böngészni a banda Facebook-oldalát az aktuális hírekért, koncert-infókért!


Megjelent az EARTHLESS együttes új albuma - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás