Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANGEL NATION - új dalt mutatott be a Leaves' Eyes énekesnőjének mellék-projektje


2017-10-25

Az új Leaves' Eyes énekesnő, Elina Siirala által vezetett Angel Nation együttes az Inner Wound Recordings kiadó jóvoltából jelenteti meg új, 'Aeon' nagylemezét, október 27-én.

Az Angel Nation-t 2011-ben alapította a Leaves' Eyes új énekesnője, Elina Siirala, aki 2008-ban költözött Londonba, hogy szerencsét próbáljon rockzenei téren. A banda az elmúlt évek több turnét is lebonyolított; és olyan nevek előtt állt színpadra, mint a Megadeth, a Lacuna Coil és a Van Canto. Headlinerként eddig többnyire Finnországban és az Egyesült Királyságban léptek fel. Debütáló lemezük, a 'Tears Of Lust' 2014-ben jelent meg (még EnkeliNation néven) - ezt világszerte pozitív kritikák övezték. A sikereknek köszönhetően 2016-ban Elinát megválasztották a Leaves' Eyes új énekesnőjének; azonban az Angel Nation működése sem állt se...

Sőtmitöbb, a banda idén kiadja második, 'Aeon' című stúdióalbumát, ami ugyanazt a dalszerzői diverzitást tükrözi, amiről Elina évek óta ismeretes. Továbbá a retro és a moder metal-hangzás még nagyobb összhangba kerül ezen az albumon. A metal- és a rockzene kombinációja, valamint Elina álomszerű, de egyben erős és érzelmes hangja kiváló platformot biztosít világi és túlvilági mesék regéléséhez, melyek koncepciója meghatározza az egész 'Aeon' albumot.

Az albumon vendég-énekesként feltűnik az Omnium Gatherum frontembere, Jukka Pelkonen. A lemezborítót a Darkgrove Design (Apocalyptica, Delain, Leah) munkatársai tervezték.

Ízelítőképpen lentebb elérhető a 'Burn The Witch' című szám hivatalos videoklipje, illetve a 'Breathe Again' szöveges videója és a 'Wonder Who You Are' audiója.

A tracklista:
01. Burn The Witch
02. Blood Is On Your Hands
03. Breathe Again
04. Wonder Who You Are
05. Farewell
06. Free
07. Enough Is Enough
08. Music Plays
09. Fireflies
10. Destination


ANGEL NATION - új dalt mutatott be a Leaves' Eyes énekesnőjének mellék-projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás