Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új, Roland Grapow által producelt albummal jelentkezik a WITHIN SILENCE - itt az új videoklip, a 'Children Of Light'!


2017-10-13

A melodic metal zenében utazó Within Silence együttes 'Return from the Shadows' címmel adja ki második nagylemezét, október 27-én, Európában és Észak-Amerikában az Ulterium Records jóvoltából.

A 'Return from the Shadows' tökéletes folytatása a banda 2015-ben megjelent debütáló, 'Gallery of Life' című albumának (amiről bővebben itt írtunk). Elődjéhez képest egy jóval kiforrottabb, fókuszáltabb albumot kaphatnak ezúttal kézhez a rajongók. Az impresszív dalszerzői stílus és maguk a jellegzetesen fülbemászó dallamok ezsetben is jelen vannak; a súlyos riffekkel, szimfónikus betétekkel és epikus témákkal együtt alkotnak egy roppantul erős, szilárd alapokon nyugvó albumot.

Az új lemezt nem más, mint az egykori Helloween / jelenlegi Masterplan gitáros, Roland Grapow producelte, keverte és maszterizálta. A borítótt ezúttal is a Darkgrove Design munkatársa, Jan Yrlund (Korpiklaani, Delain, Apocalyptica) tervezte. A 'Return from the Shadows' különösképpen ajánlott a Theocracy, a Sonata Arctica és a Stratovarius hardcore rajongóinak.

A tracklista:
01. We Are The Ones
02. Heroes Must Return
03. Children Of Light
04. Calling From The Other Side
05. In the Darkness
06. The Final Victory
07. You & I
08. Master
09. Return From The Shadows

Az első friss dal- és klip-premierek, a 'Heroes Must Return' és a 'Children Of Light' alább elérhetők:

A Within Silence Facebook-oldala itt érhető el.


Új, Roland Grapow által producelt albummal jelentkezik a WITHIN SILENCE - itt az új videoklip, a 'Children Of Light'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás