Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta visszatérő, 'Monstrocity' című albuma címadó dalának videoklipjét a legendás MADAM X


2018-09-07

A legendás detroiti hard rock banda 2017-ben lemezszerződést kötött az EMP Label Group-pal, régóta várt második nagylemeze, a 'Monstrocity' kiadása végett.

A Madam X együttest 1981-ben alapították a Petrucci-nővérek, Roxy és Maxine. A Madam X eredeti basszusgitárosa Chris “Godzilla” Doliber, énekese pedig Bret Kaiser volt. Debütáló, Rick Derringer által producelt, 'We Reserve the Right' című albumuk 1984-ben látott napvilágot (Jet Records), rajta a nagysikerű 'High In High School' című single-dallal. Négy évvel később Roxy kilépett a bandából, hogy csatlakozzon a még sikeresebb Vixen együtteshez; az énekes, Kaiser helyét pedig rövid időre átvette egy akkoriban még ismeretlen kanadai énekes, Sebastian Bach (Skid Row). A Madam X azonban nem sokkal ezután feloszlott, és egészen 2014-ig inaktív maradt: az eredeti felállás ekkor egyesült újjá a Sweden Rock Fesztiválon.

2017-ben a Petrucci-nővérek közreműködtek Mark Slaughter-rel (Slaughter) egy tribute-dalban, amit Lemmy Kilmister emlékére szereztek, a VIP Aftershow projekt keretében. Slaughter mutatta be Roxy-t az EMP Label Group igazgatójának, Thom Hazaert-nek, aki rögtön ki is adta kislemezen a 'Kilmister' single-t; majd pedig megkezdődtek a tárgyalások egy új Madam X-kiadványt illetően.

Hazaert így nyilatkozott: “Amikor először felkerestem Roxy-t az Aftershow-projekt kapcsán, már akkor közölte velem, hogy egy Madam X lemez van készülőben. Roppantul izgatott lettem; így elvállaltam a kiadást. Ahogy pedig haladtak az album munkálatai, az izgalom csak tovább fokozódott! A Madam X egy fantasztikus rockbanda - mindig is nagy rajongója voltam az első lemeznek; így a tény, hogy 30 évvel később én felelhetek egy új album kiadásáért, egyszerűen őrületes!”.

Roxy Petrucci dobos hozzátette: "Lehet, hogy a Pokol nem szép, de a jó dolgok megtalálják a kiutat belőle!! Hatalmas metalista tökösség kell ahhoz, hogy valaki leigazoljon egy olyan bandát, mint a Madam X, de David Ellefson és Thom Hazaert az EMP-nél megtették ezt a lépést, és beigazolták metal-szeretetük azzal, hogy szerződést kötöttek velünk! A 'Monstrocity' egy nyers és dühös hard rock album. Örökké éljen a rock 'n' roll, halhatatlan legyen a metal!".

A 2017 októerében megjelent 'Monstrosity' album 12 tökös, kemény hard rock-himnuszt tartalmaz - köztük a címadó számot, a 'Resurrection' és a 'Nitrous' című tételt, valamint a '84-es 'High In High School' sláger modernizált verzióját!

Közel egy évvel a lemez megjelenése után bemutatták a címadó dal hivatalos klipjét. Íme a premier:


Bemutatta visszatérő, 'Monstrocity' című albuma címadó dalának videoklipjét a legendás MADAM X
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás