Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast révén adja ki új albumát az ARRIVAL OF AUTUMN - itt a 'Harbringer' új klipje, az 'End Of Existence'!


2019-03-25

A feltörekvő kanadai metalbandát leigazolta a világ egyik legnevesebb metal-kiadója, a Nuclear Blast Entertainment.

Az Arrival Of Autumn célja, hogy kompromisszum-mentes muzsikát alkosson, és egy sajátos stílust kialakítván leigázza a modernkori színteret. A banda egy észak-kanadai kisvárosból származik; így tulajdonképpen ez a rendelkezésükre álló elsődleges stratégia, minekután környezetükben nincsenek jelentősebb koncerttermek, fontos promóterek, és alapvetően közönség sem...

Miután azonban a banda saját költségén kiadott két lemezt ('Endless Nights' és 'Shadows' címen), elhatározták, hogy harmadik albumuk demó-anyagát egy neves hangmérnöknek, Jason Suecof-nak (Audiohammer Studios) küldik el, csak kíváncsiságból... A zenekar totális meglepetésére pedig Jason-nak tetszett, amit hallott; így időt szakított a nagy bandákkal közös stúdiózás mellett erre az ismeretlen együttesre is. Mondani sem kell, hogy ez hatalmas lehetőség volt az Arrival Of Autumn számára; így a fiatalok - szintén saját költségükön - elvállalták a 3000 mérföldes utazást, Észak-Amerika egyik végéből a másikba, csak azért, hogy professzionális felvehessék eddigi legjobb munkájukat.

A Jason Suecof-fal közös munka két fázisban zajlott; majd a kész anyagot eljuttatták maszterizálás céljából a szintén neves Mark Lewis-nak. Mindeközben a bandára felfigyelt egy A&R-legenda, Monte Conner (Nuclear Blast). Conner-t úgyszintén lenyűgözte, amit hallott; ezért gyorsan le is igazolta a srácokat. Mindezen tények tehát magukért beszélnek; mondani sem kell, hogy hatalmas dolgok állnak az Arrival Of Autumn előtt. Nuclear Blast-os debütáló albumuk, a 'Harbinger' megjelenése 2018. március 29.-re várható.

"Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy leigazolt minket a Nuclear Blast" - közölték a zenekar tagjai. "Óriási megtiszteltetés, hogy az ipar egyik legfontosabb kiadója figyelt fel ránk - általuk juttathatjuk el zenénket a világ minden pontjára!".

A tracklista:
01. Hurricane On The Horizon
02. End Of Existence
03. Witness
04. The Horror
05. Old Bones // New Blood
06. Better Off Without
07. Symbiotic
08. An Omen Of Loss
09. The Endless
10. Apocalyptic

Alább meghallgatható a vadonatúj, 'The Horror' című szám kezdetleges, demó-verziója, valamint megtekinthető a 'The Endless' és a 'Better Off Without' dal hivatalos klipje, plusz a (Mad Max filmek által ihletett) 'Witness' dal szöveges videója (és gitáros playthrough-klipje), az 'End Of Existence' koncert-videója, és elérhető az első hat album-előzetes. Az album előrendelési infói továbbá itt érhetők el.

Az Arrival Of Autumn felállása így néz ki:

Jamison Friesen - ének, ritmusgitár
Brendan Anderson - szólógitár
Kevin Student - basszusgitár
Ty Fox - dobok


A Nuclear Blast révén adja ki új albumát az ARRIVAL OF AUTUMN - itt a 'Harbringer' új klipje, az 'End Of Existence'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás