Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

METALITE - a Stratovarius 'Hunting High And Low' című klasszikusát dolgozta fel a svéd metalbanda; itt a hivatalos videoklip!


2020-04-08

A svéd "female fronted melodic metal banda" egyfajta húsvéti ajándékként dolgozta fel a 'Hunting High And Low' dalt a rajongók számára.

"Ez a mi húsvéti tojásunk minden olyan rajongók számára, aki támogat minket ezekben a nehéz időkben! Egyúttal ezzel a felvétellel hajtunk fejet a legendás Stratovarius előtt, akik annak idején nekünk adták ezt a nagy slágert; ezt a vérbeli mesterművet. Élvezzétek! Boldog Húsvétot kívánunk!".

A 'Hunting High And Low' digitális kislemezként is megvásárolható; lentebb pedig megtekinthető a feldolgozás hivatalos videoklipje:

Metalite 2015-ben alakult Stockholm-ban. Edwin Premberg gitáros ekkor ismerkedett meg Emma Bensing énekesnővel. Elsődleges közös céljuk az volt, hogy dallamos és fülbemászó metal-nótákat írjanak; mindezt pedig modern és üde hangzással lássák el.

Edwin és Emma később egy neves dán producer, Jacob Hansen (Volbeat, Evergrey, Amaranthe, stb.) segítségét vette igénybe, miután megszületettek első dalaik. 2016-ban a Metalite három tehetséges zenésszel bővült, Lea Larsson dobos, Robert Örnesved gitáros és Robert Majd basszusgitáros személyében.

2017-ben az Inner Wound Recordings igazolta le a Metalite zenekart, és kiadta a csapat első albumát, azév októberében. A 'Heroes in Time' a zenekar impresszív debütáló albumának címe. A dallamos metal-himnuszokkal megpakolt lemez legfeltűnőbb fénypontja Emma Bensing érzelmes és erőteljes énekhangja, valamint Jacob Hansen kiváló minőségű produkciós műve. A 'Heroes in Time' albumot főként a Beyond The Black, a Dynazty és az Amaranthe rajongóinak ajánlják.

Miután megjelent a 'Heroes in Time' album több neves kiadó is felfigyelt a bandára - végül a német AFM Records-hoz igazoltak át. Azóta új énekesnő érkezett a zenekarba, Erica Ohlsson személyében. Vele közösen készült el a második nagylemez, ami 2019. október 25-én jelent meg, 'Biomechanicals' címmel, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Far From The Sanctuary
02. Apocalypse
03. Biomechanicals
04. Warrior
05. Mind Of A Monster
06. World On Fire
07. Eye Of The Storm
08. Breakaway
09. Social Butterflies
10. Rise Of The Phoenix
11. Victory Or Death

Az új albumot itt lehet megrendelni. Első ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Far From The Sanctuary', az 'Apocalypse' és a 'Social Butterflies' című számok hivatalos videoklipje:


METALITE - a Stratovarius 'Hunting High And Low' című klasszikusát dolgozta fel a svéd metalbanda; itt a hivatalos videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás