Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SAVAGE MASTER - végighallgatható a 'Myth, Magic & Steel' album


2019-10-22

A Kentucky-beli tradícionális heavy metal banda pénteken kiadja harmadik nagylemezét.

A banda a Shadow Kingdom Records-hoz igazolt - e partner-kapcsolat első gyümölcse pedig egy 'Myth, Magic & Steel' című nagylemez, ami 2019. október 25-én lát napvilágot, CD-n, LP-n, kazettán és digitális formában.

"A Savage Master büszkén jelenti, hogy szerződésre lépett a Shadow Kingdom Records-szal" - nyilatkozta Stacey Savage front-asszony. "Érzésünk szerint ez a kiadó kiváló párosítás zenénk és vízióink tekintetében. Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye ez a kaland, amit harmadik, 'Myth, Magic & Steel' című nagylemezünkkel indítunk".

Az új album borítója és dallistája így néz ki:

01. Myth, Magic And Steel
02. The Devil's Ecstasy
03. The Owl
04. Flyer In The Night
05. Crystal Gazer
06. Lady Of Steel
07. High Priestess
08. Far Beyond The Grave
09. Warrior Vs. Dragon

Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni. Az album címadó dalának hivatalos klipje itt tekinthető meg:

Alább a teljes lemez meghallgatható:

A Savage Master 'Creature of the Flames' címmel jelentette meg legutóbbi EP-jét, 2017. október 13-án, CD-n a Skol Records, 12 hüvelykes LP pedig a High Roller Records jóvoltából. A 'Creature of the Flames' felvételei Michael Kent O’Bryan hangmérnök közreműködésében zajlottak, a Louisville-beli Wax And Tape Recording stúdióban. A producer abanda gitárosa, Adam Neal volt. A maszterizálási feladatokat Bart Gabriel végezte el; a lemezborítót pedig - szokás szerint - Chris Moyen festette.

Az EP-re négy vadonatúj dal, valamint egy Holocaust-feldolgozás került fel.

A tracklista:
01. Child of the Witch
02. Burning Leather
03. Dark Enchantress
04. Creature of the Flames
05. Death or Glory (Holocaust cover)

A 'Burning Leather' című szám lentebb meghallgatható.

A Savage Master zenekart Brandon Brown basszer, Larry Myers és Adam Neal gitárosok, Stacey Peak énekesnő és egy újonnan érkezett dobos, Zach Harris alkotja. A banda első nagylemeze, a 'Mask Of The Devil' 2014 októberében látott napvilágot. Ezt követte a 2015-os 'Black Hooves' EP, majd a 2016 elején megjelent 'With Whips and Chains' nagylemez. A banda egyértelműen old-school heavy metal zenében utazik, követvén többek közt a legendás Cirith Ungol, a Bitch, a Mercyful Fate és a korai Judas Priest vonalát. Imázsukkal az olyan klasszikus horrorfilmek előtt tisztelegnek, mint a Black Sunday (másik címén: The Mask of Satan), és persze a Hammer Films legendás alkotásai. Mindehhez mérten a Savage Master összes felvétele tradícionális módon analóg stúdióban zajlik, mindenféle digitális vágás és szerkesztés nélkül.


SAVAGE MASTER - végighallgatható a 'Myth, Magic & Steel' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás