Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WHITESNAKE - a 30. évforduló alkalmából négy-lemezes szettben jelenik meg újra az '1987' album; itt az új videoklip, ami a klasszikus 'Here I Go Again' dalhoz készült!


2017-09-27

David Coverdale és bandája bejelentette a klasszikus '1987' album "30th Anniversary Super Deluxe Edition" változatának megjelenését.

Az '1987' című, nyolcszoros platinalemez újrakiadására - az eredeti dalok remaszterizált változatai mellett - mindeddig kiadatlan stúdió-, koncert- és videó-anyagok kerültek fel.

A Whitesnake üzenete így szól: “Rendkívül boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük az '1987' újonnani kiadását, ami 2017. október 6-án lesz esedékes, CD-n, bakeliten, digitálisan és egy exkluzív, 4CD+DVD kollekció formájában, amire mindeddig ki nem adott koncert- és stúdió-felvételek kerültek fel, néhány soha nem látott videó, valamint egy új dokumentumfilm társaságában!”.

Az újrakiadás deluxe változatát itt, bakelites verzióit itt, dupla CD-s változatát pedig itt lehet előrendelni. A teljes tartalom és a részletes tracklista itt érhető el.

Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a pakk hármas lemezének ('87 Evolutions (Demos and Rehearsals)') 'Is This Love' című száma. Ezt a klasszikust még ebben a változatban nem hallhatta a közönség.

Frissen bemutatták a klasszikus 'Here I Go Again' új, 2017-es videóját is:

Az '1987' Whitesnake hetedik stúdióalbuma, melyet szimplán 'Whitesnake' néven is szokás emlegetni. 1987. április 7-én jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban a Geffen/Warner Bros., míg a világ többi táján az EMI kiadó gondozásában. A felvételek idején az énekes David Coverdale célja az amerikai piac meghódítása volt, ezért zeneileg a korábbi blues alapokon nyugvó hard rock stílus helyett egy modernebb, keményebb és slágeresebb anyag elkészítése volt a cél. Az album végül az együttes legkelendőbb kiadványa lett; az Egyesült Államokban 8x-os platinalemezzé vált, míg világszerte legalább 17 millió példányban kelt el.

Az '1987' a Billboard 200 listán a 2. helyezést érte el, a róla kimásolt 'Here I Go Again' single pedig listaelső lett; míg az 'Is This Love' a 2. helyre került az USA kislemez-listáján. Az album sikerének köszönhetően az 1984-ben megjelent 'Slide It In' album iránt is megnőtt az érdeklődés, amely 1992-re 2x-es platina státuszt ért el az Egyesült Államokban. Az '1987' album európai kiadásán a dalok más sorrendben szerepelnek mint az amerikai verzión, ezenkívül a 'Looking for Love', és a 'You're Gonna Break My Heart Again' képében további két dal is felkerült rá. Amerikában ezek az 1994-ben megjelent 'Whitesnake's Greatest Hits' válogatásalbumon váltak hozzáférhetővé. 2007-ben a 20. évforduló alkalmából egy újrakevert változata jelent meg az albumnak, melyhez egy DVD is tartozik, rajta videoklipekkel és koncertfelvételekkel.


WHITESNAKE - a 30. évforduló alkalmából négy-lemezes szettben jelenik meg újra az '1987' album; itt az új videoklip, ami a klasszikus 'Here I Go Again' dalhoz készült!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás