Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OZ - 'Forced Commandments' címmel új albumot ad ki a kultikus finn metalbanda; itt az új dal, a 'Goin' Down'!


2020-05-06

Finnország egyik legrégebbi metal-legendája, az OZ zenekar - május 22-én új stúdióalbummal jelentkezik. Itt az album legfrissebb nyilvános single-dala!

Az első körben 1977 és 1991 között működött OZ együttes annak idején hat, már kultikussá vált nagylemezt adott ki. Visszatérésük 2010-ben volt esedékes; egy évvel később pedig kiadták a réi időkre hajazó 'Burning Leather' albumot. A Mark Ruffneck dobos / alapító által vezetett banda azonban nemrég újra feltámadt; és 2017-ben egy vadonatúj dalokból álló stúdióalbumot dobott piacra, 'Transition State' címen (1991 óta ez volt az első OZ album, ami teljes egészében új dalokat tartalmaz).

Most, három év elteltével új stúdióalbummal szolgál a zenekar: 2020. május 22-én, a Massacre Records jóvoltából jelenik meg a 'Forced Commandments' nagylemez, amit Lars Chriss és Mike Lind hangmérnökök közreműködésében készítettek el, a Masterplant Stúdió falai között.

Az OZ a 11 új nótával sem okoz csalódást; lévén ezek annak ellenére, hogy friss és modern hangzású dalok, a csapat tradícionális metal-stílusa továbbra is maximumon ég! Attól függetlenül, hogy jelenleg Ruffneck a zenekar egyetlen eredeti tagja, az OZ pillanatnyilag erősebb, mint valaha - kegyelmet nem ismerő, könyörtelen hangzásuk készen áll arra, hogy egy újabb generációt kísértsen a végzetekig!

Íme a 'Forced Commandments' album Carl-André Beckston (Blekkmark Design Studio) által készített borítója és tracklistája:

01. Goin' Down
02. Prison Of Time
03. Switchblade Alley
04. Revival
05. The Ritual
06. Spiders
07. Long And Lonely Road
08. Liar
09. Diving Into The Darkness (digipak bónusz track)
10. Break Out (digipak bónusz track)
11. Kingdom Of War (digipak bónusz track)

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Az első új dal március 23-án látott. Az album digipakos változatán bónuszként szereplő 'Break Out' lentebb elérhető szöveges videó formájában.

Alább meghallgatható a 'Prison Of Time' és a 'Goin' Down' című szám is:

A banda korábbi single-dala, a 'Restless' alább tekinthető meg lyric-videó formájában. Később megjelent a 'Bone Crusher' című nyitó-szám hivatalos klipje, nemrég pedig bemutatták a 'Heart Of A Beast' kisfilmjét is (ezek a dalok mind az OZ előző, 'Transition State' című albumán szerepelnek):


OZ - 'Forced Commandments' címmel új albumot ad ki a kultikus finn metalbanda; itt az új dal, a 'Goin' Down'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás