Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

"Gyilkos, vérszomjas, ultra-erőszakos black metal-támadást" intéz a SICARIUS - itt az új dal, az 'A Practiced Hand'!


2019-11-16

A banda bemutatta második albuma, a 'God of Dead Roots' első előzetesét.

Az 5 évvel ezelőtt alakult Sicarius együttes a klasszikus black metal bandák előtt rója le tiszteletét, miközben modern nagysebességű témákkal operálja dalait. Ez a formula vezetett odáig, hogy a bandát 2017-ben leigazolta az egykori Century Media elnök, Marco Barbieri kiadója, az M-Theory Audio.

A Sicarius gitárosa, Argyris a következőket nyilatkozta a banda céljait illetően: "Mióta megalapítottuk ezt a zenekar, egyértelmű célkitűzésünk az, hogy olyan zenét kreáljunk, amit mi magunk is szívesen hallgatunk; egyben tovább vigyük a '80-as évek végének / '90-as évek elejének klasszikus black metal-vonalát - gondolok itt a Rotting Christ-ra, a Mayhem-re, a Bathory-ra és a Gorgoroth-ra. Mi magunk határtalan tisztelettel és bizalommal állunk Marco és csapata irányába; mivel meggyőződtünk arról, hogy ez a csapat a miénkkel azonos víziókkal rendelkezik. A Sicarius az M-Theory Audio zászlaja alatt, közösen egy könyörltene black metal-gyilkot szabadít hamarosan a világra!".

A Sicarius debütáló nagylemeze 'Serenade of Slitting Throats' címmel jelent meg, 2017. október 13-án, CD-n, limitált "old-school" kazettán, digitálisan, valamint exkluzív merchandise-termékek formájában (a rendeléseket itt lehet leadni).

A Sicarius második stúdiólemezére két és fél évet kellett várni: 2020 elején lát napvilágot a 'God of Dead Roots', aminek producere - hasonlóan a debütáló album gyakorlatához - Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Benediction, Empyrean Throne) volt. Ez lesz a banda első kiadványa, melyen az új gitáros, Travis “Grimnir” Whiting (Carnifex, Ruines Ov Abaddon) zenél, amit maga az alapító ex-gitáros, Argyris választott utódjának.

Amire számítani kell: "egy gyilkos, vérszomjas, ultra-erőszakos black metal-támadás", aminek stílusa és hangulata a klasszikus black metal bandák (Mayhem, Bathory, Gorgoroth, Rotting Christ, stb.) korai albumait idézi, egyben pedig "modernkori intenzitással büntet".

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit... de addig is lentebb elérhető az első új dal, az 'A Practiced Hand' szöveges videója, amit Rafael Ortega (Ecliptic Visions) készített:

A Sicarius jövőbeni koncertjeiről és tevékenységeiről a Facebookon lehet értesülni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás