Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE MODERN AGE SLAVERY - Slayer-dalt dolgozott fel aaz olasz csapat


2019-03-09

Az olasz death metal / deathcore-mesterek a Slayer 'Disciple' című számát dolgozták át.

A The Modern Age Slavery új menedzsment-szerződést kötött a K2Music céggel; egyben bemutatta a Slayer-féle 'Disciple' feldolgozását.

"A Slayer az egyik azon bandák közül, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk - épp úgy, mint szinte minden metalistára! Lévén ez a Slayer utolsó éve, úgy éreztük, fejet kell hajtanunk a banda munkássága és zenéje előtt egy feldolgozással. Reméljük, élvezitek ezt a dalt, és rázzátok rá a fejeteket!".

A banda négy évvel a 2013-as 'Requiem for Us All' (Pavement) album megjelenése után írt meg és vett fel egy újabb dinamikus, intenzív mesterművet, ami a 'Stygian' címet viseli. A 'Stygian' 2017 novemberében jelent meg.

A tracklista:
01. A Stygian Tide
02. Miles Apart
03. Prelude To An Evolution
04. Regression Through Unlearning
05. Sandblasted Skin (Pantera feldolgozás)
06. The Hollow Men
07. The Place We Call Home
08. The Reprisal Within
09. The Theory Of Shadows

A banda közleménye az album kapcsán így szól: "Új albumunkkal próbáltunk újabb szintet előre lépni; legalábbis hangzásunk evolúciója tekintetében. Amit itt hallhattok, az egy meglehetősen sötét atmoszférájú, mogorva és gonosz zenei émény - mindezt persze azon a death metal-mátrixon belül kell elképzelni, ami korábbi albumainkat is meghatározta. A dalszövegek egyetlen központi téma köré íródtak - innen ered a 'Stygian' név, és a végleges lemezborító is... Az emberi evolúció megkérdőjelezhető tényéről van szó... az emberek ugyanis - lassan, de elkerülhetetlenül - egy olyan mutációvá fejlődnek (vissza), ami elme és érzelmek nélkül létezik: csak a hatalomvágy és a kapzsiság vezérli őket. A puzzle minden darabja helyre állt tehát, és megszületett egy szenvedéllyel, haraggal és valódi érzelmekkel teli album. Ez A Modern Kor albuma!".

Íme a 'The Reprisal Within' és a 'The Theory Of Shadows' című szám premiere, ízelítőképpen az album rendeléséhez:

Néhány nappal az album megjelenése előtt közzétették a 'Miles Apart' videoklipjét is:


THE MODERN AGE SLAVERY - Slayer-dalt dolgozott fel aaz olasz csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás