Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közzétette 'Reputation' című számának szöveges klipjét az egykori Whitesnake gitáros bandája, a VANDENBERG'S MOONKINGS


2018-02-20

A legendás Vandenberg és Whitesnake zenekarok egykori gitárosa, Adrian Vandenberg és aktuális bandája, a Vandenberg's Moonkings 'MK II' címmel jelentette meg új albumát, 2017. november 3-án, a Mascot Label Group jóvoltából.

Négy évvel azután, hogy Adrian Vandenberg egy grandiózus visszatérést intézett a Vandenberg’s Moonkings színeiben, a csapat tavaly elkészült második albumával, amit szimplán 'MK II' címmel láttak el. Az új albumon minden megtalálható, ami a debütáló albumot jellemezte: a négytagú csapat ezúttal is a '70-es évekbeli hard rock és a modernkori heavy rock műfajok tökéletes ötvözetét prezentálja. Adrian Vandenberg természetesen ezesetben is végtelenül tehetséges gitárvirtuóz szerepében tetszeleg; míg a banda többi tagja úgyszintén a topon játszik. Az 'MK II' azonban még a nagyra méltatott debüt-albumnál is többet tartogat: bemutatja, miképpen fejlődött a banda erős egységgé az elmúlt évek világkörüli turnéi során.

Az utóbbi esztendők történései nagyon fontos szerepet játszottak bandánk karrierjében” - magyarázza Adrian Vandenberg. “Már amikor a debüt-albumot rögzítettük, sikerült jól megismernünk egymást; sőtmitöbb szerintem mindannyian túlléptük egymás elvárásait. De igazán csak akkor ismerheted meg a bandádat, ha turnéra indulsz velük. Ekkor történt az, hogy hanyatt estem e banda elsöprő energiájától, amit a koncertek közben tapasztaltam. És ezt igyekeztünk az új albumon is éreztetni. Ugyanakkor egyéni tekintetben is sokat fejlődtünk. Jómagam is teljesen elképedtem, látván Jan Hoving-ot, amint énekesként és frontemberként egy hatalmas egyéniség válik belőle. Az is igaz, hogy a legjobb basszusgitárosokkal és dobosokkal játszhattam karrierem során, de most bátran kimondhatom, hogy Sem Christoffel és Mart Nijen Es alkotják a legkiválóbb ritmusszekciót, amivel valaha is volt szerencsém együttműködni!”.

A tracklista:
01. Tightrope
02. Reputation
03. Angel In Black
04. The Fire
05. Walk Away
06. All Or Nothing
07. What Doesn’t Kill You
08. Ready For The Taking
09. New Day
10. Love Runs Out
11. If You Can’t Handle The Heat

A november 3-án megjelent lemezt itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább elérhető a 'Tightrope' és a 'What Doesn't Kill You' hivatalos klipje, a 'Reputation' februárban megjelent szöveges videója, valamint az első hivatalos album-előzetes:

Adrian Vandenberg saját alapítású, Vendenberg nevű dallamos rock csapatával vált világszerte ismertté; konkrétabban a '80-as évek elején megjelent 'Burning Heart' című nemzetközi slágerrel. A "világ egyik legtehetségesebb gitárosa" státuszt azonban akkor érdemelte ki, amikor csatlakozott a rá felfigyelő David Coverdale-hez a Whitesnake klasszikus 'Here I Go Again' dalának szólójában, valamint közrejátszott olyan toplistás nóták komponálásában, mint a 'Now You're Gone' vagy a 'The Deeper The Love'. A Whitesnake-ből való kiválás után, Adrian festői művészetét kezdte csiszolni - több kiállítása is nyílt Európa-szerte. A zene azonban mindig is életének része maradt; több fiatal tehetséget is elindított útján; jelenleg pedig ő maga is aktívan zenél - ennek gyümölcse a 2014-ben debütált Vandenberg's Moonkings.


Közzétette 'Reputation' című számának szöveges klipjét az egykori Whitesnake gitáros bandája, a VANDENBERG'S MOONKINGS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás