Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Remix-EP-vel jelentkezik a GOOD TIGER együttes


2019-03-18

A 'We Will All Be Gone' album első évfordulója alkalmából.

A Good Tiger egy egyedi hangzással rendelkező banda, ami immáron negyedik éve a saját útját járja, ellentmondva minden műfaji besorolásnak és kortárs trendnek. Sajátos hangzásuk és muzsikájuk újabb platformja a 'Redux' című remix-EP, ami 2019. március 22-én lát napvilágot, aktuális nagylemezük, a 'We Will All Be Gone' első évfordulója apropójából.

Dez Nagle így kommentálta az új kiadványt: "Az új EP első számát nemrégiben vettük fel; ezután pedig úgy éreztük, jó ötlet lenne egy teljes EP-t is kiadni a kezünkből. Hála istennek, ismerünk néhány kiváló tehetséget, akiket vendégként meg tudtunk hívni. Készített remixet a Periphery gitárosa / elektronikus művész, Jake Bowen; egy los angelesi producer, Ahh-Ceh; valamint egy NYC-beli post-rock electro-csapat, az Infinity Shred is. Ezt követően megalkottuk a 'Salt' dal akusztikus változatát, ami fantasztikus záró-tételnek bizonyult. Örömmel elevenítettük fel és dolgoztuk újra ezeket a nótákat, és boldogan figyeltük, ahogy más előadók újragondolják a 'WWABG' egyébként is egyedi kompozícióit".

A tracklista:
01. Such A Kind Stranger (Redux)
02. Float On (Jake Bowen Remix)
03. Blueshift (Ahh-Ceh Remix)
04. Grip Shoes (Infinity Shred Remix)
05. Salt Of The Earth (akusztikus)

A 'Such A Kind Stranger' dal új változata itt meghallgatható, ízelítőképpen az EP előrendeléséhez:

A banda legutóbbi kiadványa a 2018-as 'We Will All Be Gone' című album volt, ami stílusát tekintve a 2015-ös debüt-album ('A Head Full Of Moonlight') egyenes folytatása. A Derya "Dez" Nagle és Joaquin Ardiles gitárosok, Morgan Sinclair basszusgitáros, Alex Rudinger dobos és Elliot Coleman énekes alkotta Good Tiger ezúttal is magasra emelte a lécet. A 'We Will All Be Gone' összes dala sajátos karakterrel, dinamikával, atmoszférával és hangulattal rendelkezik; így lett ez az album a 2018-as év egyik legváltozatosabb kiadványa.

A dél-nyugat-angliai Middle Farm Stúdióban rögzített 'We Will All Be Gone' egy neves producer, Forrester Savell (Karnivool, Dead Letter Circus) és egy tehetséges hangmérnök, Adam "Nolly" Getgood (Periphery, Animals As Leaders) közreműködésében született meg.
"Előző albumunkon is Nolly-val dolgoztunk; így modanunk sem kell, milyen jó kapcsolatot ápolunk egymással. Mindezt az atmoszférát szerettük volna továbbvinni a második albumon; kamatoztatni akartuk ezt a remek szituációt" - nyilatkozta korábban Dez. "Forrester nevéhez továbbá minden idők - szerintünk - legjobb albumai fűződnek; így benne is minden feltétel nélkül megbízhatunk. Mivel a múltban több alkalommal is önmagunk producerei voltunk; így most fontosnak éreztük, hogy olyan embereket vegyünk magunk köré, akik segítenek vágyaink beteljesülésében".

Az új lemez 2018. február 9-én jelent meg - megrendelhető digipak CD-n és különféle színű, limitált bakeliten, a Metal Blade kiadó honlapján. A lemez dallistája így néz ki:

01. The Devil Thinks I’m Sinking
02. Float On
03. Such a Kind Stranger
04. Blueshift
05. Salt of the Earth
06. Grip Shoes
07. Just Shy
08. Nineteen Grams
09. Cherry Lemon
10. I’ll Finish This Book Later

Alább meghallgatható a teljes lemez.

Nemrég megjelent a 'Grip Shoes' című szám hivatalos videoklipje. A dalt Elliot Coleman énekes így kommentálta: “A ‘Grip Shoes’ az elvesztegetett tehetség dala. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian átélünk az életben triviális időket, amikor úgy érezzük, hogy nem használunk ki minden pillanatot. Épp ezekről a pillanatokról szól ez a szám... Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatjuk a ‘Grip Shoes’-t, mivel ez az egyik kedvenc Good Tiger dalom”.


Remix-EP-vel jelentkezik a GOOD TIGER együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás