Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Live & Mental' című koncertlemezzel jelentkezett a SUICIDE SILENCE - itt a 'Bludgeoned To Death' hivatalos videója!


2019-07-14

A kaliforniai deathcore-mesterek 2019. július 12-én adták ki új koncertlemezüket.

A banda 2015. december 4-én adott jótékonysági koncertet a kaliforniai Santa Ana-beli Observatory-ban. A koncert - amit a los angelesi Mental Health America (MHLA) intézet szervezett - hivatalos felvétele most lát napvilágot, 'Live & Mental' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.

A Suicide Silence közleménye így szól: "Habár ezt a jótékonysági kocnertet még 2015-ben rendeztük meg, a mentális problémák a mai világban is épp oly relevánsak, mint akkor. Ezért úgy éreztük, meg kell erősítenünk az erre irányuló figyelmet a metal-közösségen belül; egyben pedig meg kell osztanunk a rajongókkal eme különleges, ritkaságokból álló szett felvételét".

A rendezvény házigazdája a Sirius XM rádió metal-DJ-je, Jose Mangin volt. A teltházas koncert bevételeit - mintegy $17,000-t - a Mental Health America alapítvány javára írták jóvá. Ebből az összegből az alapítvány "a mentális betegséggel utcán élő emberek részére otthont adó épület felállítását" támogatja.

A 'Live & Mental' című koncertalbum keverését Josh Gilbert (Producer, Wovenwar, As I Lay Dying) végezte el; a borítón látható fotókat pedig Jerry John Nicholl készítette. A kiadvány rendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Unanswered (live)
02. No Pity For A Coward (live)
03. Inherit The Crown (live)
04. Wake Up (live)
05. Fuck Everything (live)
06. Cease To Exist (live)
07. Sacred Words (live)
08. Disengage (live)
09. Slaves To Substance (live)
10. You Can't Stop Me (live)
11. Destruction Of A Statue (live)
12. Blind (live)
13. Bludgeoned To Death (live)
14. You Only Live Once (live)

Ízelítőképpen alább megtekinthető a Korn 'Blind' című klasszikusának feldolgozása, valamint a 'Bludgeoned To Death' című szám, eredeti koncertfelvétel minőségben:


'Live & Mental' című koncertlemezzel jelentkezett a SUICIDE SILENCE - itt a 'Bludgeoned To Death' hivatalos videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás