Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SUICIDE SILENCE - itt az újabb előzetes a 'Become the Hunter' albumhoz!


2019-11-12

A kaliforniai deathcore-mesterek 2020 elején adják ki új, 'Become the Hunter' című nagylemezüket.

A 'Become the Hunter' album producere Steve Evetts volt. A felvételek az Omen Room Stúdió falai között zajlottak. A keverést Josh Wilbur, a maszterizálást pedig Ted Jensen végezte el, a Nashville-beli Sterling Sound Stúdióban. A lemezborító Adrian Baxter műve.

A tracklista:
01. Meltdown
02. Two Steps
03. Feel Alive
04. Love Me To Death
05. In Hiding
06. Death's Anxiety
07. Skin Tight
08. The Scythe
09. Serene Obscene
10. Disaster Valley
11. Become The Hunter

Hamarosan közzéteszik a további részleteket és az első ízelítőket... de az album első single-dalának kedvcsinálója már most elérhető:

Az első hivatalos album-trailer itt érhető el:

Korábbi hír, hogy a Suicide Silence 2019. július 12-én adta ki új koncertlemezét. A banda 2015. december 4-én adott jótékonysági koncertet a kaliforniai Santa Ana-beli Observatory-ban. A koncert - amit a los angelesi Mental Health America (MHLA) intézet szervezett - hivatalos felvétele most látott napvilágot, 'Live & Mental' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.

A Suicide Silence közleménye így szól: "Habár ezt a jótékonysági koncertet még 2015-ben rendeztük meg, a mentális problémák a mai világban is épp oly relevánsak, mint akkor. Ezért úgy éreztük, meg kell erősítenünk az erre irányuló figyelmet a metal-közösségen belül; egyben pedig meg kell osztanunk a rajongókkal eme különleges, ritkaságokból álló szett felvételét".

A rendezvény házigazdája a Sirius XM rádió metal-DJ-je, Jose Mangin volt. A teltházas koncert bevételeit - mintegy $17,000-t - a Mental Health America alapítvány javára írták jóvá. Ebből az összegből az alapítvány "a mentális betegséggel utcán élő emberek részére otthont adó épület felállítását" támogatja.

A 'Live & Mental' című koncertalbum keverését Josh Gilbert (Producer, Wovenwar, As I Lay Dying) végezte el; a borítón látható fotókat pedig Jerry John Nicholl készítette. A kiadvány rendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Unanswered (live)
02. No Pity For A Coward (live)
03. Inherit The Crown (live)
04. Wake Up (live)
05. Fuck Everything (live)
06. Cease To Exist (live)
07. Sacred Words (live)
08. Disengage (live)
09. Slaves To Substance (live)
10. You Can't Stop Me (live)
11. Destruction Of A Statue (live)
12. Blind (live)
13. Bludgeoned To Death (live)
14. You Only Live Once (live)

Ízelítőképpen alább megtekinthető a Korn 'Blind' című klasszikusának feldolgozása, valamint a 'Bludgeoned To Death' című szám, eredeti koncertfelvétel minőségben:


SUICIDE SILENCE - itt az újabb előzetes a 'Become the Hunter' albumhoz!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás