Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NO WARNING - 13 év után új albummal tért vissza a kanadai hardcore csapat; itt a legfrissebb videoklip, az 'In The City'!


2018-02-20

A torontói hardcore-punk banda visszatérő lemezének megjelenése 2017. október 13-án volt esedékes.

A No Warning annak idején, a 2000-es évek elején a kanadai hardcore-színtér egyik legfontosabb zenekarának számított, köszönhetően az olyan kiadványoknak, mint a 2001-es debüt-EP, vagy az azt követő 'Ill Blood' album és a 2004-es 'Suffer, Survive', melyek mindegyike megszilárdította a No Warning örökségét, a 2005-ös feloszlás utáni időkre (amikor a banda tagjai többnyire a Fucked Up és a Terror zenekarokban helyezkedtek el).

13 évvel a második nagylemez, a 'Suffer, Survive' megjelenése, és egy évvel a nagyszabású torontói show reunion-buli után a No Warning idén ősszel vadonatúj nagylemezzel tért vissza! A 'Torture Culture' 2017. október 13-án jelent meg, a Bad Actors Inc. és a Last Gang kiadók jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Headless
02. In The City
03. Unreality
04. Beyond The Law
05. Total Surrender
06. Hell Realm
07. Like A Rebel
08. Alleys Of Mind
09. Sanctuary
10. Animal
11. No Influence (From The Outside World)
12. Torture Culture

Az albumot itt lehet megrendelni.

Elsőként az 'In The City' című single-t mutatta be a banda - 2018 februárjában közzétették ennek hivatalos videoklipjét is. Ez egy "toxikus, sludge- / thrash-töltetű hardcore-dal, ami egyfajta  John Carpenter-féle disztópiát sugároz".

Nemrég közzétették a 'Like A Rebel' című nótát is:

A 'Hell Realm' hivatalos videoklipje itt megtekinthető:


NO WARNING - 13 év után új albummal tért vissza a kanadai hardcore csapat; itt a legfrissebb videoklip, az 'In The City'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás