Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Phantom Amour' címmel jelenik meg a második TOOTHGRINDER album - itt az új szöveges videó, a 'HVY'!


2017-11-04

A New Jersey-beli metalbanda bemutatkozó stúdióalbuma, a 'Nocturnal Masquerade' folytatásaként jelenteti meg új, 'Phantom Amour' című nagylemezét, november 10-én, a Spinefarm Records gondozásában.

A 'Nocturnal Masquerade' album révén a Toothgrinder csatlakozhatott New Jersey meghatározó, világhírű metalbandáinak sorához. A debütáló album sikerein felbuzdulva a banda rögtön fel is vette újabb nagylemezét. 

A november 10-én megjelenő 'Phantom Amour' borítója és dallistája így néz ki:

01. HVY
02. The Shadow
03. Let It Ride
04. Phantom Amour
05. Red
06. Adenium
07. Jubilee
08. Paris
09. Pieta
10. Snow
11. Vagabond
12. Futile
13. Facing East From A Western Shore

"Az egyén tudatalattijával való végtelen háború olyasvalami, amihez valamilyen módon mindannyian köthetjük életünket" - nyilatkozta Justin Matthews énekes az új album kapcsán "Azt az életet, aminek hullámvölgyei vagy pozitív irányba visznek minket, vagy lerántanak egyenesen a pokolba. Ezen az albumon a 'The Shadow' az a szám, ami a leginkább kifejezi ezt a koncepciót - persze az én szemszögemből... Egy kicsit kísérteties, egy kicsit misztikus; hangzását tekintve pedig tökéletes módon áthidalja a Toothgrinder régi és új hangzását. Reméljük, élvezni fogjátok az új lemezt!". 

A banda idén ősszel a Between The Buried And Me társaságában turnézik. Az aktuális turné-beosztást a Facebook-on lehet figyelemmel követni.

Az új album első előzetese, a 'HVY' című szám szöveges klipje alább megtekinthető. Lentebb érhető el a címadó dal és a 'The Shadow' című szám:


'Phantom Amour' címmel jelenik meg a második TOOTHGRINDER album - itt az új szöveges videó, a 'HVY'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás