Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FATES WARNING - trailer a következő európai turnéhoz, aminek keretében Budapesten is fellép a banda


2017-12-11

Amerika progresszív metal mozgalmának egyik zászlóvivője, a legendás Fates Warning 2018 januárjában Európában turnézik aktuális albuma, a 'Theories of Flight' promóciója keretében.

A Fates Warning soron következő turnéjának egyik különlegessége, hogy a banda minden koncertet professzionális kamerákkal rögzít, egy jövőbeni koncertlemez anyagára (mint kiderült, a koncertek hang- és képanyagát a legendás Jens Bogren fogja lekeverni).

Jim Matheos gitáros így nyilatkozott: “20 év telt el azóta, hogy kiadtuk eddigi egyetlen koncertalbumunkat, a 'Still Life'. Most tehát eljött az idő egy frissítésre! Januárban felvesszük az összes koncertet, amit kedvenc európai városainkban bonyolítunk le. Ezek legjobbikait pedig egy 2018 folyamán megjelenő koncertlemezen láthatjátok / hallhatjátok majd viszont. A végleges szettlistáról még nem döntöttünk, de pillanatnyilag egy 2 órás szett van tervben; lévén a 'Still Life' album is nagyjából ilyen hosszúságú volt. Reméljük, találkozunk mindannyiótokkal!”.

Ray Alder énekes hozzátette: “Izgatottak vagyunk, hogy 2018-ban visszatérhetünk Európába, néhány speciális műsor erejéig! Köszönet minden fantasztikus rajongónak, hogy ilyen hatalmas sikerek övezik a 'Theories...' albumot! Nélkületek nem lettünk volna képesek erre! Találkozunk 2018-ban!”.

Íme a januári turné hivatalos plakátja:

A budapesti koncert Facebook-eseménye itt érhető el.

Az európai körúthoz hivatalos trailer is készült:

A Fates Warning aktuális nagylemezéről, a 'Theories of Flight'-ról bővebben itt írtunk.


FATES WARNING - trailer a következő európai turnéhoz, aminek keretében Budapesten is fellép a banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás