Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Megjelent a HEAVEN SHALL BURN dupla stúdiólemeze, az 'Of Truth and Sacrifice' - itt az 'Übermacht' című szám kisfilmje!


2020-03-27

A német dallamos hardcore / death metal banda kiadta új nagylemezét, ami egy dupla stúdióalbum.

Miután több klub-koncertet, illetve európai / amerikai turnét is lebonyolítottak (a Korn társaságában), valamint felléptek a világ legnagyobb metal-fesztiváljain, a Heaven Shall Burn tagjai úgy döntöttek, pihenőt fújnak, hogy újratöltődjenek. Ezidő alatt megszületett egy dupla album, ami tele van energiával, lendülettel és új ötletekkel.

Maik Weichert gitáros így nyilatkozott: "Úgy éreztük, hogy egyetlen album nem lenne elég; sokkal ütősebb lenne egy dupla lemez. Célunk az volt, hogy egy olyan komplett művészi anyaggal álljunk elő, ami rengeteg nem várt meglepetést okoz az embereknek. Arról nem is beszélve, hogy megérdemlitek a dupla albumot, ha már ennyit kellett várnotok az új anyagra...".

A Heaven Shall Burn új dupla albuma 'Of Truth and Sacrifice' címmel jelent meg, 2020 márciusában. Az album két részre van osztva: az egyik fele az 'Of Truth', a másik pedig az 'Of Sacrifice' címet viseli.

Maik Weichert így folytatta: "A lemez címe az igazság ideáján alapszik, valamint arra kérdésre irányul: milyen áldozatokat vagy képes meghozni az igazság felderítése érdekében. Ezt fejezi ki a lemezborító is: egy harcosnő pajzzsal és a saját testével védelmezi gyermekét. Míg az anya az áldozathozatali hajlandóságot reprezentálja, addig a gyerek az igazságért áll ki". Az illusztráció a legendás Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Sodom) alkotása.

Zenei tekintetben minden jellegzetes Heaven Shall Burn-védjegy megtalálható az albumon, de a csapat ezúttal hangulatos vonós-témákkal színesíti az összképet. A nagyzenekari témákat Sven Helbig komponálta, Wilhelm Keitel karmester pedig levezényelte a felvételeket egy minszki teremben. Az 'Of Truth and Sacrifice' összességében több mint 100 percnyi zenét tartalmaz; de a kiadvány limitált példányaiban megtalálható egy 90 perces dokumentumfilm (Mein grünes Herz in dunklen Zeiten) is. Az Ingo Schmoll producer révén elkészült filmben a Heaven Shall Burn történetét követhetjük végig.

CD1
01. March Of Retribution
02. Thoughts And Prayers
03. Eradicate
04. Protector
05. Übermacht
06. My Heart And The Ocean
07. Expatriate
08. What War Means
09. Terminate The Unconcern
10. The Ashes Of My Enemies

CD2
01. Children Of A Lesser God
02. La Résistance
03. The Sorrows Of Victory
04. Stateless
05. Tirpitz
06. Truther
07. Critical Mass
08. Eagles Among Vultures
09. Weakness Leaving My Heart

Az új album első ízelítője a 'Protector' és a 'Weakness Leaving My Heart' című számok elegyének 13 perces kisfilmje, amit Philipp Hirsch rendezett. Íme a premier:

Újonnan megjelent a 'My Heart And The Ocean' című szám hivatalos videója is, amivel az óceánok pusztulására hívja fel a figyelmet a banda, a Sea Shepherd szervezet aktivistáinak részvételével:

Alább elérhető a legújabb kisfilm, amit az 'Eradicate' című számhoz forgattak, egy afrikai film-producer, az egyedi megoldásairól és erőszakos képi világáról ismert Isaac Nabwana (Ramon Film Productions) közreműködésében.

A lemez megjelenésének napján közzétették az 'Übermacht' című szám kisfilmjét is, amit szintén Philipp Hirsch rendezett:

A 'Thoughts And Prayers' című szám gitáros playthrough-videója itt tekinthető meg:

A Mein grünes Herz in dunklen Zeiten című dokumentumfilm hivatalos előzetese itt érhető el:

Az új album exkluzív változatainak "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

A banda legutóbbi albuma, a 'Wanderer' - ami a hivatalos német zenei toplista 3. helyén landolt - 2016. szeptember 16-án látott napvilágot, a Century Media Records gondozásában, CD-n, dupla lemezes digipakban és mediabook-ban (40 oldalas szövegkönyvvel), 3CD-s deluxe artbox-ban (60 oldalas szövegkönyvvel), dupla LP+CD pakkban, valamint normál és deluxe digitális változatban. A rendeléseket az Impericon oldalon lehet leadni.

A 'Wanderer' album meglehetősen jól teljesített az európai lemezleadási listákon: Németországban 3., Ausztriában 9., Svájcban pedig 15. lett az adott zenei toplistán.


Megjelent a HEAVEN SHALL BURN dupla stúdiólemeze, az 'Of Truth and Sacrifice' - itt az 'Übermacht' című szám kisfilmje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás