Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANNIHILATOR - 2018 novemberében is ellátogatnak Budapestre, a 'For the Demented' album promóciójával


2017-12-19

A veterán kanadai thrasherek 'For the Demented' címmel adták ki új nagylemezüket, a 2015-ös 'Suicide Society' folytatását. Most bejelentették a jövő őszi európai turnét.

Az Annihilator immáron 1989 óta nem állt le szinte egyetlen pillanatra sem. Folyamatosan adtak ki jobbnál jobb stúdiólemezeket, és a rendszeres világkörüli turnék sem maradhattak el. A metal-világ folyamatosan változó klímája ellenére, Jeff Waters és kompániája sorozatban gyártja az erősebbnél erősebb dalokat, kezdve a kultikussá vált 'Alice in Hell' albummal. Később jött a banda best-sellerének számító 'Never, Neverland' (1990), majd a '95-ös 'King of the Kill', és persze a modernkori klasszikus, a 'Schizo Deluxe' (2005), amit további bombasztikus, kritikusok és rajongók által magasan elismert kiadványok követtek, egészen a 2015-ös 'Suicide Society' album megjelenéséig. A dalszerző / gitáros-énekes Waters eközben mindvégig tehetséges és jól ismert zenészekkel vette körül magát, mind rock-imázs, mind instrumentális téren.

Jeff Waters most elmondta a The Metal Voice magazinnak a néhány hete kiadott 'For the Demented' album dalszövegi témái és koncepciója kapcsán: “Az új album jóval inkább téma-központúbb, mint a korábbiak. Ezeknek a daloknak tehát mély jelentőséggel bírnak a dalszövegei. Semmiképp sem szerettem volna egy konkrét könyv vagy film köré építeni a koncepciót, ezért megírtam mindazt, ami eszembe jutott: a jó és a rossz viszonya, különféle függőségek, őrült mozgalmak, stb... tehát minden, aminek kapcsolata van az emberi elmével; főként annak negatív részével”.

A 'For the Demented' az Annihilator korai '85-'87-es demóinak hangulatát idézi, keverve az első négy stúdióalbum hangzásával. Visszatértünk tehát a klasszikus "thrash-meets-melody" formulához, tele Waters-féle riffelésekkel, shred-szerű gitárszólókkal, és a 'King of The Kill' dalaira hajazó vokállal. Érzésem szerint a metal-rajongók végre újra azzal találkozhatnak, ami az Annihilator nevét valójában fémjelzi”.

A 2017. november 3-án megjelent (Neverland Music / Silver Lining Music) 'For the Demented' borítója így néz ki:

A tracklista:
01. Twisted Lobotomy
02. One To Kill
03. For The Demented
04.
Pieces of You
05. The Demon You Know
06. Phantom Asylum
07. Altering The Alter
08. The Way
09. Dark
10. Not All There

A 2015-ös 'Suicide Society' folytatása megjelent sztenderd CD-n, limitált digipakban, valamint 12 hüvelykes, 180 grammos bakeliten.

Az új albumról elsőként a 'Twisted Lobotomy’ című single-dalt mutatták be hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Később közzétették a 'Pieces Of You' videoklipjét is, amit csak erős idegzetűeknek ajánlanak. Az "extra-mocskos NSFW-videó" kapcsán Waters elmondta: "Az alábbiakban egy valódi bűcselekmény grafikai interpretációját láthatjátok, tele felkavaró képekkel és szövegekkel. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem ez a legörömtelibb téma, amiről írni lehet, de a dalszerzők és zenészek életében néha épp ezek a történetek adják a legtöbb ihletet egy-egy dalhoz! Míg a 'For The Demented' album javarészt pozitív üzenetű dalokból álló, ez az egy egy igencsak durva kivétel!".

Újabban megjelent a 'One To Kill' című szám szöveges videója, valamint a címadó dal klipje is:

Az album hivatalos előzetese itt érhető el:

Az Annihilator 2017 novembere folyamán Európában turnézott, a Testament és a Death Angel társaságában. A turné november 18-án a budapesti Barba Negrába is elért. Mint most kiderült, egy év múlva visszatér a banda hazánkba: 2018. november 22-én újra fellépnek a Barba Negrában.

"Totálisan fel vagyunk tüzelve, hogy végre bejelenthetjük 2018-as európai headliner turnénkat, ami az A Tour For The Demented címmel van ellátva. Az újabb körút 2018 októberében indul, és egészen decemberig tart. ÚJabb izgalmakra számíthattok; lévén a szokásosnál is nagyobb szabású színpadi show-t viszünk magunkkal - szeretnénk tehát a lehető legjobb vizuális élményt nyújtani. Az Annihilator persze mindig is a zenéről és a lendületről szólt, de az A Tour For The Demented rámegy a látványra is! Foglaljátok le a jegyeiteket; és ott találkozunk!".

Az Annihilator jelenlegi felállása így néz ki:

Jeff Waters - ének, gitár
Fabio Alessandrini - dobok
Rich Hinks - basszusgitár
Aaron Homma - gitár


ANNIHILATOR - 2018 novemberében is ellátogatnak Budapestre, a 'For the Demented' album promóciójával
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás