Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Novemberben jelenik meg az új ANNIHILATOR album - itt az új videoklip!


2017-09-13

A veterán kanadai thrasherek 'For the Demented' címmel adják ki soron következő nagylemezüket, a 2015-ös 'Suicide Society' folytatását.

Az Annihilator immáron 1989 óta nem állt le szinte egyetlen pillanatra sem. Folyamatosan adtak ki jobbnál jobb stúdiólemezeket, és a rendszeres világkörüli turnék sem maradhattak el. A metal-világ folyamatosan változó klímája ellenére, Jeff Waters és kompániája sorozatban gyártja az erősebbnél erősebb dalokat, kezdve a kultikussá vált 'Alice in Hell' albummal. Később jött a banda best-sellerének számító 'Never, Neverland' (1990), majd a '95-ös 'King of the Kill', és persze a modernkori klasszikus, a 'Schizo Deluxe' (2005), amit további bombasztikus, kritikusok és rajongók által magasan elismert kiadványok követtek, egészen a 2015-ös 'Suicide Society' album megjelenéséig. A dalszerző / gitáros-énekes Waters eközben mindvégig tehetséges és jól ismert zenészekkel vette körül magát, mind rock-imázs, mind instrumentális téren.

Jeff Waters most elmondta a The Metal Voice magazinnak a frissen bejelentett 'For the Demented' album dalszövegi témái és koncepciója kapcsán: “Az új album jóval inkább téma-központúbb, mint a korábbiak. Ezeknek a daloknak tehát mély jelentőséggel bírnak a dalszövegei. Semmiképp sem szerettem volna egy konkrét könyv vagy film köré építeni a koncepciót, ezért megírtam mindazt, ami eszembe jutott: a jó és a rossz viszonya, különféle függőségek, őrült mozgalmak, stb... tehát minden, aminek kapcsolata van az emberi elmével; főként annak negatív részével”.

A 'For the Demented' az Annihilator korai '85-'87-es demóinak hangulatát idézi, keverve az első négy stúdióalbum hangzásával. Visszatértünk tehát a klasszikus "thrash-meets-melody" formulához, tele Waters-féle riffelésekkel, shred-szerű gitárszólókkal, és a 'King of The Kill' dalaira hajazó vokállal. Érzésem szerint a metal-rajongók végre újra azzal találkozhatnak, ami az Annihilator nevét valójában fémjelzi”.

A november 3-án megjelenő (Neverland Music / Silver Lining Music) 'For the Demented' borítója így néz ki:

A tracklista:
01. Twisted Lobotomy
02. One To Kill
03. For The Demented
04.
Pieces of You
05. The Demon You Know
06. Phantom Asylum
07. Altering The Alter
08. The Way
09. Dark
10. Not All There

A 2015-ös 'Suicide Society' folytatása megjelenik sztenderd CD-n, limitált digipakban, valamint 12 hüvelykes, 180 grammos bakeliten. Az előrendelési időszak szeptember végén veszi kezdetét.

Az új albumról elsőként a 'Twisted Lobotomy’ című single-dalt mutatták be hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Ugyanez a dal elhangzott az idei Bloodstock Open Air fesztiválon is:

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit...

Az Annihilator november folyamán Európában turnézik, a Testament és a Death Angel társaságában. A turné november 18-án a budapesti Barba Negrába is elér.

Az Annihilator jelenlegi felállása így néz ki:

Jeff Waters - ének, gitár
Fabio Alessandrini - dobok
Rich Hinks - basszusgitár
Aaron Homma - gitár


Novemberben jelenik meg az új ANNIHILATOR album - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás