Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Elkészült új, 'Devouring Mortality' című albumával a SKELETAL REMAINS - hallgasd meg a címadó dalt!


2018-04-06

Az európai Century Media Records szerződést kötött a kaliforniai death metal bandával, aminek 3. stúdióalbuma 2018 tavaszán jelenhet meg.

Az új Skeletal Remains album a kaliforniai Trench Stúdióban (Abysmal Dawn, Exhumed, Hirax) készült el; a keverést pedig a legendás hangmérnök-guru, Dan Swanö végezte el, a Unisound Stúdió (Asphyx, Dissection, Bloodbath) falai között. A 'Devouring Mortality' című albumot Észak-Amerikában a Dark Descent Records, a világ más tájain pedig a Century Media Records fogja gondozni. A megjelenés: április 13. A lemezborítót Dan Seagrave (Entombed, Morbid Angel, Pestilence, stb.) végezte el.

Az album megjelenik többféle színű bakeliten, CD-n, kazettán és digitális változatban is.


A tracklista:
01. Ripperology
02. Seismic Abyss
03. Catastrophic Retribution
04. Devouring Mortality
05. Torture Labyrinth
06. Grotesque Creation
07. Parasitic Horrors
08. Mortal Decimation
09. Lifeless Manifestation
10. Reanimating Pathogen
11. Internal Detestation

A 'Seismic Abyss' című szám hivatalos klipje lentebb megtekinthető. Chris Monroy frontember így szólt: "E dal alapja a pusztítás és a földrengés tematikája. Felfedezhetitek, milyen közel is áll mindez a Skeletal Remains zenéjéhez. A videóban látható felvételeket Los Angeles-ben forgattuk. Most először műveltünk ilyesmit, és nagyon jól szórakoztunk közben. Remélem, mindannyian élvezni fogjátok ezt a klipet - legalább annyira, mint mi!".

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük, lemezszerződést kötöttünk a Century Media Records-szal és a Dark Descent Records-szal! Szeretnénk köszönetet mondani Rico-nak és az FDA-famíliának mindenért, amit értünk tettek az elmúlt években! Október végén stúdióba vonultunk, hogy felvegyük következő albumunkat, ami mostanra elkészült. Izgatottan várjuk már, hogy végre megjelenhessen a 'Devouring Mortality'! Egy álom vált valósra azzal, hogy Dan Seagrave tervezte meg a lemezborítót; és az is hatalmas megtiszteltetés, hogy Dan Swanö tehette igazán kibaszottul faszává és keménnyé az össz-hangzást! Nincs is annál nagyobb öröm, ha két ilyen legendával dolgozhatsz együtt. És persze köszi nektek is a támogatást; hamarosan találkozunk!” - Skeletal Remains

Újabban megjelent egy másik szám is, amihez Adrian Marquez a következőket tette hozzá: “A ‘Parasitic Horrors’ dal ötlete HP Lovecraft Cthulhu Mythos című költeményén alapszik. Szörnyeteg-szerű földönkívüli lényekről szól a nóta - ők az őrület jelképei, akik a valóság határain kívül élnek. Egyetlen céljuk, hogy elpusztítsanak minden lehetséges életet az univerzumban. Előlük nincs menekvés - legalább is ebben az életben, és a következőben biztos nem... Élvezzétek hát ezt a dal!”.

A Skeletal Remains 2011-ben alakult, Anthropophagy néven, és mindeddig két nagysikerű stúdióalbumot adott ki, 'Beyond the Flesh' (2012) és 'Condemned to Misery' (2015) címen, a német FDA Rekotz jóvoltából. A csapat rendszeresen turnézik Európában, az Államokban és Japánban is - fennállásuk során olyan fesztiválokon álltak színpadra, mint a Maryland Death Fest, a Party.San, a Brutal Assault, az Obscene Extreme és a Hellfest. A soron következő lemezbemutató turné az Angelus Apatrida társaságában rendezik meg - ennek keretében (2018. május 19-én) a budapesti Dürer Kertben is fellépnek!

Alább meghallgatható az új album címadó dala:


Elkészült új, 'Devouring Mortality' című albumával a SKELETAL REMAINS - hallgasd meg a címadó dalt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás