Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SINSAENUM - 3 új dallal kibővített EP-vel jelentkezik a Csihar Attila, Joey Jordison és Frédéric Leclercq által alapított banda; itt az új szöveges klip!


2017-10-27

A Sinsaenum és az earMUSIC bejelentette az 'Ashes' EP megjelenését, amit Frédéric Leclercq és Joey Jordison extrém death metalista projektje eszközöl.

A Sinsaenum aktuális nagylemeze, az 'Echoes Of The Tortured' - amiről bővebben itt írtunk - továbbra is nagy sikereket arat világszerte; a kritikusok a modernkori death metal műfaj egyik újabb alapköveként tartják számon ezt a korongot. A banda 2016-os debütálását követően most újabb fejezethez érkezett a Sinsaenum; 2017. november 10-én az earMUSIC ugyanis kiadja a csapat vadonatúj, 'Ashes' című EP-jét.

Az új EP több mint 30 percnyi zenét tartalmaz; köztük három vadonatúj, exkluzív dallal, melyek mindegyike a Sinsaenum death és extrém metal iránti imádatát tükrözik. Az új nóták mellett két olyan dal is helyet kapott az új lemezen, ami eredetileg csak az 'Echoes Of The Tortured' japán változatának bónusz track-jeként volt elérhető. Mindennek tetejében egy francia producer / zenész, Frederic Duquesne (a Mass Hysteria gitárosa) is elvállalta a 'Dead Souls' című szám remixének elkészítését.

Az 'Ashes' borítóját Maxime Taccardi, egy "sötét és elborult elme" készítette, kiválóan leképezén a Sinsaenum zenéjének esszenciáját.

"Az 'Ashes' kiforrottabb változatban prezentál zenénket - legalábbis dühösség és agresszivitás tekintetében" - mondta az eredetileg a Dragonforce-ban zenélő Leclercq. "Jóval dühösebbek lettünk. A produkció pedig jóval nyersebb - nincs semmi finomkodás. Az volt a célunk, hogy a torkánál fogva ragadjuk meg a hallgatót, és belehányjunk az arcába minden gyűlöletet. Ezzel az EP-vel tehát egy szintet fentebb léptünk. A black metal-vibrálás persze ebben a három új dalban is jelen van; épp úgy, ahogy a szintetizátorok is - ezzel is igyekeztünk zenénk hátborzongató mivoltát igazolni. A billentyűkkel és a hozzá hasonló gépekkel való kísérletezéstől tehát egyáltalán nem ijedünk meg; lévén a zenei sötétséget többféle módon is ki lehet fejezni".

A tracklista:
01. Ashes
02. Monarch Of Death
03. 2099 (Heretics)
04. Degeneration
05. King Of The Desperate Lands
06. Dead Soul (remix)

A címadó dal videoklipje lentebb elérhető, a 'Dead Souls' című szám remixének szöveges videójával egyetemben (a klasszikussá vált dal újrakeverését a Mass Hysteria gitárosa, Frederic Duquesne végezte el).

A Sinsaenum projekt felállását - Leclercq mellett - Joey Jordison (Vimic, ex-Slipknot, Csihar Attila (Mayhem), Sean Zatorsky (Dååth), Seth Heimoth és Stephane Buriez alkotja – mindannyian saját műfajuk pionír zenészei.

>


SINSAENUM - 3 új dallal kibővített EP-vel jelentkezik a Csihar Attila, Joey Jordison és Frédéric Leclercq által alapított banda; itt az új szöveges klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás