Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

FREDDY AND THE PHANTOMS - új dal és videoklip a dán blues-rockerektől


2019-08-02

A Freddy And The Phantoms együttes 2020-ban új albummal jelentkezik.

A négytagú, koppenhágai csapat egy új pszichedelikus hard rocker művet tett le az asztalra. Soron következő, 'A Universe From Nothing' címet viselő, 2020-ban megjelenő nagylemezüket a világhírű Medley Stúdió (Glenn Hughes, D-A-D, Mike Tramp) falai között vették fel.

Az 'A Universe From Nothing' első nyilvános dala, a 'First Blood Universe' alább elérhető hivatalos videoklip formájában. Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit és ízelítőit...

A banda legutóbbi, negyedik nagylemeze, a 'Decline Of The West' - ami a Mighty Music / Target Group kiadók jóvoltából jelent meg 2017-ben  - egy "grandiózus, blues-odüsszeia, melynek kifejezésmódja drámaian széleskörű". A "mocsári blues, a heavy desert-rock és az epikus art-rock keveredik ezen az időtálló, skandináv melankóliával is gazdagon felszerelt" albumon.

A 'Decline Of The West' felvételei a banda saját, koppenhágai stúdiójában zajlottak. A keverés és a maszterizálás a Rumble Room falai között történt meg, Rune René Hansen hangmérnök révén.

Íme a banda előző videoklipje, a 'Transition Blues':

Korábban bemutatták a 'Kentucky Killer' című szám szöveges videóját is:


FREDDY AND THE PHANTOMS - új dal és videoklip a dán blues-rockerektől
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás