Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: TETHRA - 'Like Crows For The Earth'


2017-09-17

A Clode Tethra énekes vezette formáció - amely stílusát tekintve a death metal és a '90-es évek elején gothic metal zenéjét ötvözi durva riffekkel, dallamos szólamokkal, intenzív basszus-témákkal és karizmatikus vokálokkal / hörgéssel - 2017 elejére készült el második, 'Like Crows for the Earth' című stúdióalbumáva.
 

A Tethra legutóbbi albuma 2013 szeptemberében jelent meg, 'Drown into the Sea of Life' címmel, a House Of Ashes Productions jóvoltából. A Clode Tethra énekes vezette formáció - amely stílusát tekintve a death metal és a '90-es évek elején gothic metal zenéjét ötvözi durva riffekkel, dallamos szólamokkal, intenzív basszus-témákkal és karizmatikus vokálokkal / hörgéssel - 2017 elejére készült el második, 'Like Crows for the Earth' című stúdióalbumáva.

Az új lemezt Matt Stancioiu (Labyrinth) producelésében és keverésében vették fel, az Elnor Stúdióban. A maszterizálást Greg Chandles (Esoteric) láttal el, a Priory Studio falai között. Az album 2017. február 24-én jelent meg, a Sliptrick Records jóvoltából, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Resilience (Intro)
02. Transcending Thanatos
03. Prelude to Sadness (Instrumental)
04. Springtime Melancholy
05. Deserted
06. Subterranean (Interlude)
07. The Groundfeeder
08. Entropy (Instrumental)
09. Synchronicity of Life and Decay
10. Earthless
11. Like Crows for the Earth

Íme egy korábbi dal-premier, a 'The Groundfeeder':

Bővebb infók a bandáról és az új lemezről, a Facebook-on olvashatók.

 

Klip-premier: TETHRA - 'Like Crows For The Earth'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás