Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bathory-feldolgozást mutatott be Philip Anselmo black / death metalista projektje, a SCOUR


2019-11-27

Az egykori Pantera / jelenlegi Down, Superjoint frontember Scour nevezetű projektje 'Black' címmel adja ki új EP-jét.

A Scour harmadik, 'Black' című EP-je Anselmo saját, Nodferatu's Lair stúdiójában került rögzítésre, Steve Berrigan (Down, Eyehategod, Haarp, Classhole, stb.) hangmérnök társaságában. A hanganyag keverését ezúttal is Dave Otero (Cattle Decapitation, Cephalic Carnage, Cobalt, Khemmis) végezte el, a Flatline Audio falai között.

A 'Black' a banda három-részes mini-lemez sorozatának utolsó fejezete. Az első EP, a 'Grey' 2016-ban, a második EP, a 'Red' 2017-ben jelent meg.

A Scour-nak a 'Black' a második lemeze, amit Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer) dobossal rögzített. Jarvis Jesse Schobel (Strong Intention, Cast The Stone) helyére érkezett 2018 májusában. A teljes banda-felállást - Anselmo és Adam Jarvis mellett - Mark Kloeppel (Miery Index, Cast The Stone) gitáros, John Jarvis (Agoraphobic Nosebleed, All Will Fall, Fulgora) basszusgitáros és Derek Engelmann (Cast The Stone, Conflux, The Illegals, ex-Cattle Decapitation) gitáros teszi teljessé.

Hamarosan közzéteszik a 'Black' EP részleteit... de az EP első nyilvános felvétele, a 'Massacre' című Bathory-feldolgozás már most elérhető, egy speciális, rajongók által készített videoklip formájában:

A 'Massacre' című feldolgozás 2019. november 29-én, "Black Friday" alkalmából ingyenesen letölthető a Bandcamp-en.

A Scour 2017. február 19-én, vasárnap adta debütáló koncertjét, a New Orleans-i One Eyed Jacks klubban. A koncert során elhangzott a banda 2016-os debütáló EP-je, valamint néhány Pantera-klasszikus is; melyek közül alább megtekinthető a 'Strength Beyond Strength' feldolgozása:

Nemrég napvilágot látott a debütáló koncerten rögzített 'Crooked' című szám professzionális felvétele is:

A Scour zenei stílusa kapcsán, Anselmo korábban a következőket mondta: "Van egy srác ebben a bandában, aki a Cattle Decapition-ből érkezett... Na, valami olyasmi zenét kell elképzelni. Inkább azt mondanám, hogy modern black metalos, thrash-es típusú bandáról van szó. De persze beleviszem a dologba a saját csavarjaimat is. Nekem nem kell úgy megszólalnom, mint a Gorgoroth-os srácoknak, ahhoz, hogy ki tudjam fejezni magam. Ebben a műfajban sokféleképpen lehet énekelni; és én ki is használom ezeket a lehetőségeket".

A Scour Facebook-oldala itt érhető el.


Bathory-feldolgozást mutatott be Philip Anselmo black / death metalista projektje, a SCOUR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás