Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Premier: 'Leah' címmel új videoklipet mutatott be Marco Mendoza


2019-06-13

A mexikói-amerikai basszusgitáros, Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake) Dániában készítette régóta várt szólóalbumát, ami a 'Viva La Rock' címet kapta...

Mendoza egy neves dán producer / zenész, Soren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp) társaságában rögzítette 8 éven belüli első szólólemezét. A 2018 tavaszán megjelent 'Viva La Rock' a 2010-es 'Casa Mendoza' (Mascot Records) album folytatása.

A 'Viva La Rock'-ra 10 lélekkel teli hard rock-nóta kerül fel, melyek mindegyikét Mendoza kedvenc zenetörténeti időszaka, a '70-es évek ihlették. Ennek megfelelően az új albumon azon a bandák hatásai fedezhetők fel, aminek a gitáros annak idején tagja volt (Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, stb.).

Mendoza világszerte ismert és elismert basszusgitáros, de a 'Viva La Rock' albumon azt is megismerhetjük, milyen tehetséges énekes. Hasonlóan legendás basszer-társához, Glenn Hughes-hoz, Mendoza hangja is a korral válik egyre erősebbé.

A 'Viva La Rock' albumon a következő muzsikusok játszanak:

Marco Mendoza - ének, basszusgitár
Soren Andersen - gitár [ő látható a lenti képen Mendoza mellett]
Morten Hellborn - dobok

Mike Tramp (White Lion) - ének [vendég]
Richard Fortus (Guns N' Roses) - gitár [vendég]

Lévén Mendoza Dániában rögzítette új albumát, a basszer több albumra szóló szerződést kötött a helyi rock / metal-kiadóval, a Mighty Music-kal.

"Totálisan fel vagyok pörögve, hogy végre bejelenthetem, a Mighty Music kiadó, illetve tehetséges barátom, Soren Andersen közreműködésében született meg új albumom. Rettentően izgalmas és kreatív időket élünk! Hét éven belül ez az első új dal-kollekcióm. Lévén 2013 óta rendkívül elfoglalt vagyok a The Dead Daisies-szel, nagyon örültem a lehetőségnek, hogy végre sikerült - néhány fantasztikus zenész társaságában összehozni ezt az albumot! Remélem, ti is annyira élvezitek majd ezt a lemezt hallgatni, mint amennyire én élveztem rögzíteni! A 'VIVA LA ROCK!!' a Zene, az Élet és a Rock & Roll, valamint a Szeretet és a Béke ünnepe!” - mondta korábban Marco Mendoza.

A 'Viva La Rock' 2018. március 2-án jelent meg jelenik meg, limitált bakeliten, CD-n és digitálisan, a lent látható borítóval és az alábbi tracklistával:

01. Viva La Rock
02. Sue Is On The Run
03. Rocketman
04. Sweetest Emotion
05. Chinatown
06. Burned
07. Love 2 U
08. Leah
09. Hey Baby
10. Let It Flow

2019 júniusában megjelent a 'Leah' című szám hivatalos videója, amit a Bravewords magazin oldalán mutattak be.

Az album első single-dala - ami a címadó számhoz készült videoklip formájában debütált - 2018. január 19-én jelent meg. Íme a premier:

Később megjelent a 'Sweetest Emotions' című szám szöveges videója is:


Premier: 'Leah' címmel új videoklipet mutatott be Marco Mendoza
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás