Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hivatalos live-videó a LETTERS FROM THE COLONY debütáló, 'Vignette' című albumáról: 'The Final Warning'


2018-08-06

A math metalt, durva death-témákkal és virtuóz shoegaze-elemekkel vegyítő Letters From The Colony zenekart tavaly a világ egyik vezető metal-kiadója igazolta le.

A fiatal svéd progresszív / extrém metal-mestereket zenei technikásság és képességek tekintetében bátran be lehet sorolni a Meshuggah / Opeth / Gojira-körbe. Az öt tehetséges zenészt 2017-ben a neves Nuclear Blast igazolta le, debütáló, 'Vignette' című albuma 2018. február 16.-i kiadása végett. A Letters From The Colony bemutatkozó nagylemezét egy neves hangmérnök vette kezelésbe: Jens Bogren (Dimmu Borgir, Opeth, Paradise Lost) a Hypocrisy és a PAIN frontembere, Peter Tägtgren ajánlására kötött munka-szerződést a bandával.

A Letters From The Colony alap-felfogása a perfekció és az irányított káosz elegyében keresendő; de a kísérletezés és a virtuóz hangszer-kezelés öröme is fontos szerepet játszik a mixben. A banda mérhetetlenül komplex dalai tele vannak kötetlen agresszióval és progresszív struktúrákkal, de a tagok nem ijednek meg a szaxofon egy néhány érdekes hangfelvétel (például egy szarvas párzási hívó-üvöltése) használatától sem.

Maga a 'Vignette' lemezborítója is banda sokoldalú kvalitásait, sokszínűségét tükrözi. A mű így néz ki:

A tracklista:
01. Galax
02. Erasing Contrast
03. The Final Warning
04. This Creature Will Haunt Us Forever
05. Cataclysm
06. Terminus
07. Glass Palaces
08. Sunwise
09. Vignette

A 'Vignette' első ízelítője a 'Terminus' szöveges klip, valamint az 'Erasing Contrast' című szám, aminek hivatalos videója lentebb elérhető. Alexander Backlund énekes így nyilatkozott: "Büszkén mutathatjuk be debütáló albumunk, a 'Vignette' első single-dalát. Az 'Erasing Contrast' nem sokkal azután született meg, hogy beléptem a bandába; és egyébként még sok szempontból ez a szám volt az, ami beindította a dolgokat számunkra. A dalszöveg - ami az első saját zenekari hozzájárulásom - azt a fantom önképet írja le, ami mindannyiónkat kísért. Mindannyian egy semmitmondó palástot viselünk, de az egymástól eltérő életutak során mégis felépítünk egy fals perpektívát...".

Az új single-t itt, a nagylemezt pedig itt lehet megrendelni. Lentebb elérhető az első négy hivatalos album-előzetes; valamint megtekinthető az újonnan megjelent 'The Final Warning' live-klip is, amit a 2018-as Gefle Metal Fest-en forgattak.

A Letters From The Colony felállása így néz ki:

Alexander Backlund - ének
Sebastian Svalland - gitár
Johan Jönsegård - gitár
Emil Östberg - basszusgitár
Jonas Sköld - dobok

Február 9-én megjelent a 'Galax' című szám hivatalos klipje is


Hivatalos live-videó a LETTERS FROM THE COLONY debütáló, 'Vignette' című albumáról: 'The Final Warning'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás