Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IRON MAIDEN - koncertlemez készült a világkörüli Book Of Souls turné legemlékezetesebb pillanataiból


2017-09-20

A Warner Music (az USA-ban a BMG) november 17-én adja ki az Iron Maiden 'The Book Of Souls: Live Chapter' című koncertalbumát.

A 'The Book Of Souls: Live Chapter' 15 koncertfelvételt tartalmaz, melyek mindegyikét a 2016-os / 2017-es, 39 országot felölelő, világkörüli The Book Of Souls turnén rögzítettek, amin összesen több mint 2 millió rajongó vett részt. A 'The Book Of Souls: Live Chapter' megjelenik normál CD-n, deluxe CD-n és bakeliten is; a teljes koncertfilm pedig a közeljövőben ingyenesen elérhető lesz online.

A Tony Newton és Steve Harris basszusgitáros által producelt album a turné idei felvonásának szettlistáján alapszik; így a koncert-anyag hű leképzése a banda epikus bulijainak. A lemezen 6 dal kapott helyet a 'The Book Of Souls' albumról, további 9 pedig régebbi klasszikus lemezekről.

Steve így nyilatkozott: "Rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy ezen a lemezen a lehető legközelebbi Maiden-élményt tapasztalhassák meg a hallgatók; egyben arra is gondosan ügyeltünk, hogy a világ minden tájáról képviseltessük a fanokat. Ez azt jelenti, hogy szó szerint órákon keresztül hallgattuk az egyes koncertek felvételeit, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbb anyagot, a legmegfelelőbb hangzással; és ezeket egymáshoz illően vigyük fel az albumra, leképezvén az izgalmakat, melyeket olyan országok tartogattak, ahol még sosem jártunk - mint például El Salvador -, illetve azt élményt a nagyszabású Donington vagy Wacken fesztiválok nyújtottak”.

A 'The Book Of Souls: Live Chapter' tartalma így néz ki:

01. If Eternity Should Fail - Sydney, Ausztrália
02. Speed Of Light - Cape Town, Dél-Afrika
03. Wrathchild - Dublin, Írország
04. Children Of The Damned - Montreal, Kanada
05. Death Or Glory - Wroclaw, Lengyelország
06. The Red And The Black - Tokió, Japán
07. The Trooper - San Salvador, El Salvador
08. Powerslave - Trieszt, Olaszország
09. The Great Unknown - Newcastle, UK
10. The Book Of Souls - Donington, UK
11. Fear Of The Dark - Fortaleza, Brazília
12. Iron Maiden - Buenos Aires, Argentína
13. Number Of The Beast - Wacken, Németország
14. Blood Brothers - Donington, UK
15. Wasted Years - Rio de Janeiro, Brazília

A koncertlemez megjelenik az eredeti 'The Book Of Souls' albummal kiegészítve, limitált, dupla CD-s deluxe változatban, keménykötéses könyv formájú csomagolásban, valamint elérhető lesz kiváló audió minőségű (48khz/24 bit), digitális letöltés formájában, illetve iTunes-ra maszterizált (MFiT) verzióban is. A teljes koncertfilm-válogatást egy egyelőre ismeretlen dátumon fogják élőben levetíteni - ezt követően pedig megvásárolható lesz DVD formájában is a videó-anyag. Minderről bővebben informálódni, az előrendeléseket leadni itt lehet.

Lentebb előzetesképpen megtekinthető a Dél-Afrikába rögzített 'Speed Of Light' hivatalos performansz-klipje:

Bővebben a Book Of Souls turnéról itt írtunk.


IRON MAIDEN - koncertlemez készült a világkörüli Book Of Souls turné legemlékezetesebb pillanataiból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás