Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ELVENKING - itt a harmadik klipes dal a 'Reader of the Runes - Divination' albumról!


2019-08-09

Az olasz folk / power metal banda 2019. augusztus 30-án, a német AFM Records jóvoltából dobja piacra 'Reader of the Runes - Divination' című, új nagylemezét.

A 'Reader of the Runes - Divination' - amit az Elvenking eddigi legepikusabb lemezének tartanak - megvásárolható lesz CD-n, digipakban, bakeliten és digitálisan is. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az új albumon az olasz csapat egy "új világot vázol a hallgatók elé". Az új dalokban persze fellelhető az Elvenking alapvető esszenciája, de a banda ezúttal új üzenetekkel és új zenei atmoszférákkal operál. A 'Reader of the Runes - Divination' egy "kalandos utazás a rúnák, a mágiák és az ősi erők misztikus világába".

A banda közleménye így szól: "Epikus dallamokra, folk-szólamokra, rengeteg akusztikus betétre és persze súlyos gitár-témákra számíthattok. Akik már hallották ezt a lemezt, egyöntetűen azt állítják, ez az eddigi (egyik) legjobb alkotásunk!".

Íme az új album borítója és dallistája:

01. Perthro
02. Heathen Divine
03. Divination
04. Silverseal
05. The Misfortune Of Virtue
06. Eternal Eleanor
07. Diamonds In The Night
08. Under The Sign Of A Black Star
09. Malefica Doctrine
10. Sic Semper Tyrannis

11. Warden Of The Bane
12. Reader Of The Runes - Book I

Az első három ízelítő, az 'Under The Sign Of A Black Star' dal szöveges videója, valamint a 'Divination' és a 'Silverseal' hivatalos klipje lentebb megtekinthető.

A banda aktuális turné-beosztását a Facebookon lehet elérni.


ELVENKING - itt a harmadik klipes dal a 'Reader of the Runes - Divination' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás