Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ELVENKING - friss videoklip a 'Secrets of the Magick Grimoire' albumról: 'The One We Shall Follow'!


2018-09-05

Az olasz folk / power metal banda 2017. november 10-én, a német AFM Records jóvoltából dobta piacra 'Secrets of the Magick Grimoire' című, új nagylemezét.

A 'Secrets of the Magick Grimoire' - amit az Elvenking eddigi legepikusabb lemezének tartanak - megvásárolható CD-n, digipakban, bakeliten és digitálisan is. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az új albumon vendégként szerepel az ex-King Diamond / ex-Sabaton dobos Snowy Shaw, valamint a Witchery énekese, Angst Norder. Norder a lemez négy dalában hörög, míg Shaw szereplése kapcsán a következőket közölte a banda: "Egyik kedvenc zenészünk, egy őrült elme, aki tagja volt minden idők legjobb bandáinak és szerepel a világ legjobb albumain - King Diamond, Mercyful Fate, Therion, Dimmu Borgir, Sabaton, Dream Evil, Memento Mori, stb. -, aki nem más, mint Mr. Snowy Shaw, kísérteties hangjával járult hozzá az 'At the Court of the Wild Hunt' című számhoz. Már alig várjuk, hogy hallhassátok a végeredményt!".

Íme az új album borítója és dallistája:

01. Invoking The Woodland Spirit
02. Draugen’s Maelstrom
03. The One We Shall Follow
04. The Horned Ghost And The Sorcerer
05. A Grain Of Truth
06. The Wolves Will Be Howling Your Name
07. 3 Ways To Magick
08. Straight Inside Your Winter
09. The Voynich Manuscript
10. Summon The Dawn Light
11. At The Court Of The Wild Hunt
12. A Cloak Of Dusk

A digipakos és bakelites változatokra az alábbi bónuszok kerültek fel:

13. Petalstorm
14. The Open Breach
15. Jigsaw Puzzle (2010-es verzió)
16. Skywards (2008-as verzió)

Az első két ízelítő, a 'Draugen’s Maelstrom' dalszöveges videója és a 'The Horned Ghost And The Sorcerer' hangklipje lentebb elérhető. Később megjelent az első hivatalos klip, az 'Invoking The Woodland Spirit' is; 2018 szeptemberében pedig bemutatták a 'The One We Shall Follow' kisfilmjét.

A banda aktuális turné-beosztását a Facebookon lehet elérni.

Az Elvenking 2014-ben adta ki legutóbbi stúdió-anyagát, a 'The Pagan Manifesto' albumot. Ezt követte történetük első koncert CD / DVD-kiadványa, a 'The Night Of Nights', amiről bővebben itt írtunk.


ELVENKING - friss videoklip a 'Secrets of the Magick Grimoire' albumról: 'The One We Shall Follow'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás