Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LEVANIA - harmadik albumán dolgozik az olasz gothic metal banda


2017-09-20

Örömhírek a Levania-táborból!

Miután két albumot ('Parasynthesis" - 2012, 'Renascentis' - 2013) is kiadtak, az olasz gothic metal banda tagjai 2017-ben visszatértek a stúdióba, hogy felvegyék harmadik művüket. A Levania egyúttal stílust és tempót is váltott: kicsit felrázták, és még tovább fejlesztették hangzásukat, illetve lemezszerződét kötöttek a Sliptrick Records-szal, a vadonatúj EP kiadása végett.

A banda az énekesnő legutóbbi szólóalbumának kiadása után egyesült újjá. Jelenleg Richie (gitár), Markus (dobok), Elena és Still (ének, vokál), valamint Fade (basszusgitár) alkotja a felállást.

A Levania saját zenéjét a következőképpen jellemzik: “sötét, mint a halál, és ragyogó, mint a gyermekkor”, ami azt jelenti, hogy zenéjüket alapvetően álomszerű dark-elemek határozzák meg; azonban itt jóval többről van ennél szó!

Hamarosan bejelentik a Levania harmadik albumát, de addig is a www.levania.net oldalon lehet bővebben informálódni a bandáról és a korábbi kiadványokról.


LEVANIA - harmadik albumán dolgozik az olasz gothic metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás