Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Női énekes érkezett a CORNERS OF SANCTUARY élére


2017-09-20

A Philadelphia-i heavy metal / hard rock banda megvált Frankie Cross énekestől; helyére pedig egy női zenészt, Treese Logan-t vette be.

"Bandánk új irányba készül elmozdulni; mivel rengeteg olyan terület van, amit még fel kell fedeznünk" - nyilatkozta a COS alapítója / gitárosa, Mick Michaels. "Treese érkezése új horizontokat, új lehetőségeket nyit a zenekar számára; mi pedig rettentően izgatottak vagyunk, hogy nekivághatunk ennek a fejezetnek".

Nagyon boldog vagyok, és hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy együtt keménykedhetek ezekkel a srácokkal, és a magam módján hozzájárulhatok a banda egyébként is sokrétű tehetségéhez. Alig várom már, hogy végre nekilássunk a közös zenszerzésnek!” - írja közleményében az új énekesnő, Treese Logan.

Az új front-asszony bemutatása előtt a COS megosztott egy 'Dreams' című single-t, amiben a Powerless Rise-ból ismert Kayla Marie énekel.
"Már előre tudtuk, hogy változás fog bekövetkezni a banda életében; ezért eleve egy női énekessel szerettük volna letesztelni a COS új irányzatát" - folytatta Michaels. "Miután a 'Dreams'-et egy vendég-énekesnővel adtuk elő, rájöttünk, hogy zenénk így sokkal jobban szól, mint azt valaha gondoltuk volna".

A Kaylával közös 'Dreams' klipje alább tekinthető meg.
"Ez egy fantasztikus dal. És a videó is meglehetősen jóra sikeredett. Egy súlyosan koncepcionális műről van szó, aminek révén további értelmet nyer maga a dal is" - mondta a dobos, a 'Dreams' társ-szerzője, Mad T..

Másik hír, hogy a banda soron következő nagylemezének megjelenése 'The Galloping Hordes' címmel várható, 2018 elején. Egyelőre az új kiadót keresi a zenekar...

Idén ősszel egyébként egy másik single-dalt is kiadnak, amivel hivatalosan is bemutatják Treese-t, egyben felvezetik zenei karrierjük következő fejezetét. Erről bővebb infók hamarosan...

A Corners Of Sanctuary soron következő turnéjáról itt lehet bővebben informálódni.


Női énekes érkezett a CORNERS OF SANCTUARY élére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás