Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Régebbi dalok új változata hallható a DANTE FOX hatodik albumán - hallgass bele az új felvételekbe.


2017-10-01

'Six String Revolver' címmel jelenik meg a hard rocker Dante Fox együttes hatodik stúdiólemeze, amin korábbi klasszikusok újrarögzített változata található meg.

A 'Six String Revolver'-re a Dante Fox első két albumának legnagyobb klasszikusai kerültek fel - ezek eredetileg a kilencvenes évek közepén és végén íródtak és jelentek meg. Olyan nótákról van tehát szó, melyek révén a Dante Fox nagy népszerűségre tett szert annak idején. Ezen régi nótákat formálták modern művészeti produkcióvá, Sheena Sear és Mark Stuart révén, az M2 Stúdióban. A szóban forgó számok - melyeket többnyire közönség-kedvencekből ('Lost And Lonely Heart', How Do We Learn About Love') válogattak ke - természetesen új hangszerelést kaptak, új elemekkel lettek felszerelve.

Az új albumot a zenekar egy régi barátja, egy veterán billentyű-maestro, Eric Ragno (Takara) közreműködésében vette fel a banda; de a munkálatokba besegített háttér-vokálon Nigel Bailey és a TNT / Shy egykori énekese, Tony Mills. A szövegkönyvi fotókat Paul Stuart - Hollingsworth, a lemezborítót és a dizájnt pedig Carl Beckston készítette.

A 'Six String Revolver' csak a felvezetője a banda hetedik nagylemezének, aminek megjelenése 2018-ra várható.

A tracklista:
01. Firing My Heart (hangklip)
02. Lonely (hangklip)
03. Under The City Lights
04. A Matter Of Time
05. Still Remember Love (hangklip)
06. Remember My Name
07. Lost And Lonely Heart
08. I Can’t Sleep
09. All That I Need
10. How Do We Learn About Love
11. All That I Need (akusztikus) [bónusz track]

Az album 2017. november 24-én jelenik meg, Európában és az Egyesült Királyságban az AOR Heaven kiadó jóvoltából. Bővebb infók, előrendelés: www.dantefox.com


Régebbi dalok új változata hallható a DANTE FOX hatodik albumán - hallgass bele az új felvételekbe.
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás