Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LICENCE - hamarosan megjelenik Steam Thiess új bandájának első nagylemeze


2017-09-21

A ludwigsburgi Licence együttes egy helyi gitár-hős / zeneszerző, Steam Thiess projektje, mellyel néhány év kihagyás után tér vissza.

Thiess 2014-ben hozta létre a Licence zenekart, melynek felállását rögtön össze is állította, kezdve saját lányával, a tapasztalt énekes hírében álló Jacky Coke-val, aki a front-asszony posztját tölti be. Később a basszusgitáros Pappe és a dobos Sammy Sin tette teljessé a formációt, mely nem kisebb nevek előtt lépett színpadra az elmúlt néhány évben, mint a Terrana, a Stormwitch, a Praying Mantis, a Saxon és a The Poodles.

A 2016-os év többnyire debütáló albumuk, a 'Licence 2 Rock' megírásával telt; 2017 elejére pedig a stúdiós munkálatok is véget értek. A hanganyag keverését és maszterizálását nem más, mint Achim Köhler látta el, aki jól ismert német metal-körökben (többek közt a Primal Fear-rel és a Brainstorm-mal közös munkájáról).

Zenei tekintetben egyfajta "vissza a '80-as évekbe" hangulatra kell számítani a 'Licence 2 Kill' albumon; azonban a hangzás a modern időket idézi. Kemény, dallamos és élvezet hallgatni: aki meghallja a 'Licence 2 Kill' dalait, egyhamar biztos, hogy nem veri ki a fejéből őket.

Az album 2017. október 27-én lát napvilágot.

Bővebb infók a zenekarról és az albumról a www.licence-band.com oldalon találhatók.


LICENCE - hamarosan megjelenik Steam Thiess új bandájának első nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás