Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ötödik albumát adta ki az AOSOTH - itt a teljes stream!


2017-11-17

A francia black metal alakulat egy évvel ezelőtt vonult be a Hybreed Stúdióba, hogy megkezdje soron következő nagylemeze felvételeit...

Az új Aosoth album november 17-én jelenik meg, 'V: The Inside Scriptures' címmel, az Agonia Records jóvoltából.

Az Aosoth MkM (az Antaeus alapítója) dalszerző / énekes második számú projektje, ami alapvetően black / death metal műfajon belül mozog. Míg az Antaeus főként erőszakos, durva black metal zenét játszik, addig az Aosoth jóval inkább disszonánsabb, '90-es évebeli death metal muzsikában utazik. Az alap-duót a gitáros / producer Bst (The Order Of Apollyon, VI) egészíti ki, de a stúdióban a basszusgitár INRVI (az VI alapítója) basszusgitáros és Saroth (Hell Militia, Temple Of Baal) másod-gitáros is fontos szerepet tölt be.

Az Aosoth új lemeze, a 'V: The Inside Scriptures' a végső fejezete a banda zenei és dalszövegi koncepciójának. Tulajdonképpen egy "végtelenül fojtogató" hangzású albumra kell számítani, ami - eltérően a 'III' és a 'V: Arrow In Heart című lemezektől, egyfajta "végletekig fokozott atmoszférát" prezentál. A banda tavaly júliusban látott neki a munkálatoknak. A stúdiós folyamatokat egy videó-sorozattal dokumentálják, melynek első két része (a dob-, valamint a gitár-témák rögzítése) lentebb elérhető. A dobokat egy T. nevezetű zenész közreműködésében vették fel, a Hybreed Stúdió (Temple Of Baal, Glorior Belli, VI) falai között; míg a többi hangszer Bst házi stúdiójában került rögzítésre. A lemezborító Benjamin A. Vierling (Nightbringer, Weapon) műve; a fotókat Somnyum készítette; a logót pedig nem más, mint a Watain frontembere, Erik Danielsson tervezte.

Az ötödik Aosoth album borítója és dallistája így néz ki:

01. A Heart To Judge
02. Her Feet Upon The Earth, Blooming The Fruits Of Blood
03. The Inside Scriptures
04. Premises Of A Miracle
05. Contaminating All Tongues
06. Silver Dagger And The Breathless Smile

Alább teljes egészében meghallgatható az album:

A párizsi Aosoth legutóbbi nagylemeze, a 'IV: An Arrow in Heart' 2013-ban jelent meg. Ezt követte egy 2015-ös EP, majd egy 'IV / Appendixes' című válogatás, ami 2016 júniusában jelent meg, limitált példányszámú MC-n.


Ötödik albumát adta ki az AOSOTH - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás