Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szólóalbumot ad ki a veterán gitáros, Steve Hunter


2017-09-22

Az Alice Cooper és Lou Reed bandájából ismert gitáros, Steve Hunter 'Before The Lights Go Out' címmel dobja piacra régóta várt szólólemezét.

A 'Before The Lights Go Out' albumról már első hallása kiderült, hogy a "függetlenség blues-rock zenéje" hallható rajta. "Szexi ritmusok, mézédes gitár-témák és dallamok bősége" - erre kell számítani Hunter új albumán, ami - hasonlóan a gitáros korábbi kiadványaihoz - meglehetősen változatos, mind hangzás, mind pedig feeling tekintetében.

A lemezen sok meglepetés és különlegesség felfedezhető - ilyen például a 'Tienes Mi Corazón' dal, ami Hunter mondhatni végig improvizál gitárjával; vagy a 'Mojo Man', amiben nem más vendégszólózik, mint a legendás Joe Satriani. Steve-et egyébként két tehetséges basszusgitáros, Erik Scott (aki szintén Alice Cooper-tanítvány) és Andy Stoller (aki Hunterrel közösen játszott Tracy Chapman turné-bandájában, egyben megfordult a Heart front-asszonya, Ann Wilson zenekarában is) kíséri az album egyes dalaiban.

Steve elmondta: “Az új album munkálatai hatalmas élvezetet jelentettek számomra, sok tekintetben is. Az inspiráció és a motiváció nagy része azoktól az emberektől jött, akik mindvégig hittek, hisznek bennem, és megállás nélkül bátorítottak, támogattak, bíztattak engem. Igazán csodálatos érzés volt a rajongókkal közösen részt venni ebben a projektben. Őszintén remélem, hogy mindannyian élvezni fogjátok ezeket a nótákat; épp annyira, amennyire én is élveztem elkészíteni őket. Köszi nektek; Isten áldjon benneteket!”.

A 'Before The Lights Go Out' album szeptember 25-én lát napvilágot, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. On The Edge Of Uncertainty
02. Mojo Man
03. Summer's Eve
04. Cinderblock
05. Softtail Deuce
06. Tienes Mi Corazón (You Have My Heart)
07. Ice Storm
08. Under The Bodhi Tree
09. The Other Side Of The Coin
10. Happy Trails (ének: Karen Hunter)

A hivatalos album-előzetes:

Steve Hunter több mint 45 éve jelen van a nemzetközi rock-színtéren. Ő szólózott a klasszikus 1973-as Alice Cooper-albumon, a 'Billion Dollar Babies'-en, valamint Peter Gabriel 'Solsbury Hill'-jéhez is hozzájárult egy legendás akusztikus betéttel; nem is beszélve a Lou Reed-féle 'Sweet Jane' bevezetőjéről, amit szintén ismer minden veterán zenerajongó. Továbbá az ő szólói nyitják az Aerosmith kultikus 'Train Kept A Rolling' feldolgozását is. A legutóbbi album pedig, amin Hunter zenél, Alice Cooper 2017-es 'Paranormal'-ja (ami a sorban a hetedik Hunter-Cooper kollaboráció).


Új szólóalbumot ad ki a veterán gitáros, Steve Hunter
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás