Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NULLINGROOTS - új stúdió-videó az 'Into the Grey' albumhoz


2017-11-29

A Cameron Boesch szóló-projektjeként 2014-ben alakult, dél-kaliforniai Nullingroots 'Into the Grey' címmel adta ki új albumát, új partnere, a Prosthetic Records jóvoltából.

Boesch a Nullingroots-ba azt az atmoszférikus elemekkel felszerelt poszt-black metal stílust vitte bele, amit eredeti bandájával, a Solus-szal fejlesztett tökélyre. A Nullingroots azonban ennél is tovább megy: az immáron trióként működő banda minden bizonnyal a 2017-es év legjobb blackgaze albumát tette le az asztalra.

A banda november 17-én, pénteken adta ki az 'Into the Grey' albumot, ami lentebb teljes egészében meghallgatható. Az 'Into the Grey' megrendelhető szürke színű bakeliten, digipak CD-n és digitálisan is.

Cameron Boesch szólóban ezt megelőzően két Nullingroots albumot adott ki, és csak ezek után vett maga mellé két zenészt (a Deacon Blue Bachelor nevezetű folk bandából): Andrew Jackson Jihad dobost és Alex Haddad gitárost. Az 'Into the Grey' tehát már trióként íródott meg. A banda Jack Shirley hangmérnök közreműködésében vette fel az új albumot, az Atomic Garden Recording Stúdióban, megvalósítván és kiterjesztvén Boesch eredeti vízióit.

Az 'Into the Grey' dallistája így néz ki:

01. Subsistence
02. The Morning That Killed The World
03. Rust
04. Aqua
05. Into The Grey

Alább megtekinthető a 'Subsistence' című szám hivatalos stúdió-felvétele:


NULLINGROOTS - új stúdió-videó az 'Into the Grey' albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás